Δυνατά brands σε
μια οικογένεια
Pelikan Group

Αυτά τα brand τώρα παρέχουν μια μεγάλη γκάμα σε όλους τους πελάτες.

Pelikan Group

Το Pelikan Group GmbH εδρεύει στο Βερολίνο και είναι ένα κορυφαίο όνομα εταιρίας και ηγετικό brand σε είδη όπως το ποιοτικό χαρτί, είδη γραφείου και γραφική ύλη. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας απαριθμεί περισσότερα από 12.000 είδη, από ξύστρες μολυβιών και χαρτοπετσέτες μέχρι σχολικές τσάντες και υψηλής ποιότητας όργανα γραφής. Η ελκυστική και ποικίλη γκάμα των προϊόντων χωρίζεται στους τομείς Γραφή/Ζωγραφική/Χειροτεχνία, Γραφείο, Σχολικές τσάντες/Τσάντες/Σχολικά σακίδια, κορυφαίας ποιότητας Όργανα Γραφής και ευχετήριες κάρτες/Δώρα/Διακόσμηση.

Επιπρόσθετα σε αυτό το χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το Pelikan Group GmbH κατέχει επίσης μια εταιρεία υπηρεσιών που παρέχει υπηρεσίες logistics καθώς και λύσεις πληροφορικής. Τα brand Pelikan, Herlitz, Susycard και Geha είναι η καρδιά της εταιρείας. Συγκεκριμένα, τα σήματα Pelikan και Herlitz απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας στη Γερμανία-πάνω από 90% (σύμφωνα με μελέτη της Dialego, αναγνωρισιμότητα μάρκας το 2013/14)- και είναι ανάμεσα στις πιο γνωστές μάρκες στο χώρο της γραφικής ύλης παγκόσμια.

Ο διεθνής κατασκευαστής επώνυμων προϊόντων με μια μακρά, πλούσια εταιρική ιστορία που ξεπερνά τα 180 χρόνια είναι σήμερα ένας παγκόσμιος παίκτης με 18 τοπικές θυγατρικές και εταιρείες πωλήσεων στη Γερμανία, την Αργεντινή, την Κολομβία, το Μεξικό, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τη Μαλαισία. Ο όμιλος Pelikan λειτουργεί εργοστάσια παραγωγής στη Γερμανία, το Μεξικό την Κολομβία και την Πολωνία. Τα προϊόντα της διατίθενται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

Διευθύνοντες Σύμβουλοι: HooiKeat Loo, Claudio Esteban Seleguan

 

Από την 1η Μαρτίου 2014, η εταιρία Pelikan αναλαμβάνει τη διανομή και τις προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες της εταιρίας Herlitz PBS AG για τη Γερμανία και την Αυστρία. Μαζί με τα Brand Pelikan και Herlitz, το ίδιο και για τα Brand Geha και SusyCard και την προϊοντική γραμμή του Pelikan Group.

Αυτά τα brand τώρα παρέχουν μια μεγάλη γκάμα σε όλους τους πελάτες.

Για μια καλύτερη ματιά στα brands του Pelikan Group, παρακαλούμε πατήστε πάνω στο κατάλληλο λογότυπο: