Κληρονομιά & Παράδοση

Κληρονομιά & Παράδοση

Ποιότητα από το 1838 – Η ιστορία των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής.

Η αρχή της ιστορίας της εταιρείας Pelikan ξεκινά από τον χημικό Carl Hornemann, ο οποίος έκανε στους πελάτες του μια προσφορά για λαδομπογιές και νερομπογιές αποκαλώντας την "farbige Dinten" – χρωματιστά μελάνια, στις 28 Απριλίου 1838.Αυτός ο τιμοκατάλογος φυλάσσεται στα αρχεία της Pelikan και αποτέλεσε την αρχή για τη δημιουργία της κατασκευαστικής γραμμής της εταιρείας, από την οποία και αναπτύχθηκε το παγκοσμίως γνωστό όνομα Pelikan.

Η μικρή παραγωγική μονάδα συνέχισε να αναπτύσσεται και να επεκτείνει συνεχώς τη κάμα των προϊόντων της. Τα σχολικά προϊόντα χρωμάτων όπως για παράδειγμα το κουτί opaque χρωμάτων της Pelikan, είναι απαραίτητο για τις Γερμανικές τάξεις την ώρα των καλλιτεχνικών. Η λέξη "Dinten" ξεκίνησε την παραγωγή των περίφημων οργάνων γραφής Pelikan από τη μία και από την άλλη μιας μεγάλης γκάμας αναλωσίμων γραφείου περιλαμβάνοντας μελάνια για ink jet εκτυπωτές και toner για laser εκτυπωτές.

Συνεχίστε την ανάγνωση του πρώτου κεφαλαίου: 1838-1929 – Από το "Dinte" στο 4001.

Σχετικά με την ιστορία των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής.

Σε αυτό το κεφάλαιο οι προβολείς είναι κυρίως στραμμένοι στην ιστορία της Pelikan,τα υψηλής ποιότητας όργανα γραφής και τα μελάνια για στυλογράφουςs . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του γκρουπ της Pelikan και τα προϊόντα της εταιρείας, παρακαλώ πατήστε εδώ.