Η μύτη που εύχομαι

Η μύτη που εύχομαι

Τώρα μπορείτε να επισκεφτείτε την Pelikan

Η μύτη που επιθυμείτε αλλά και μια ξενάγηση στην παραγωγή της Pelikan είναι τώρα εφικτά

Εδώ και πολύ καιρό τώρα, αρκετοί συλλέκτες Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής και ενθουσιώδης φίλοι της Pelikan εκφράζουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν μια μύτη στυλογράφου Pelikan φτιαγμένη αποκλειστικά για τους ίδιους καθώς γνωρίζουν ότι η καρδιά κάθε στυλογράφου είναι η μύτη. Επίσης, γνωρίζουμε ότι όλοι λατρεύουν να μαθαίνουν μικρά μυστικά και να βλέπουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής αυτών των ιδιαίτερων οργάνων γραφής.

Με μεγάλη μας χαρά εκπληρώσαμε την ευχή σας! Μια φορά κάθε μήνα η Pelikan ανοίγει τις πύλες στο σημείο κατασκευής των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής, μια συγκεκριμένη ημέρα στο Peine/Vöhrum. Μπορείτε κι εσείς να κρατήσετε θέση για την επίσκεψη σας, με άνεση μέσα από το διαδύκτιο.

Ποιά μύτη;

Υπάρχουν δυο μύτες από τα μοντέλα Souverän για να επιλέξετε, διαθέσιμες στα μεγέθη 400,600,800 και 1000. Αυτές οι μύτες είναι εφοδιασμένες με ειδικά φαρδιές μύτες από ιρίδιο και θα κοπούν από ειδικούς τεχνίτες της Pelikan σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Προκειμένου να γίνει αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι συγκεκριμένες μύτες, οπότε δεν έχει νόημα να φέρετε κάποια δική σας.

Παρακαλούμε για την κατανόηση σας καθώς για λόγους εμπιστευτικότητας δεν είναι εφικτό να παρακολουθήσετε τη διαδικασία κοπής της μύτης. Όμως η μύτη θα ελεγχθεί αμέσως μετά την κοπή της για να βεβαιωθείτε ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα έχει επιτευχθεί και η διαδικασία θα επαναληφθεί έως ότου μείνετε ικανοποιημένοι από την ειδική μύτη που δημιουργείται για εσάς. Καθώς αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία σας, το πρόγραμμα αυτό ονομάστηκε "Make a wish nib".

Κατά τη δημιουργία δεν θα υπάρχουν θεατές, αλλά η μύτη θα ελένχθει ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Αυτή η ενέργεια αποκαλείτε ' Η μύτη που επιθυμείτε' καθώς θεωρητικά καμία επιθυμία δεν θα μείνει ανικανοποιήτη.

Οι μύτες 400 και 600 φτιάχνονται από χρυσό 14 Κ, ενώ οι 800 από χρυσό 18Κ. Χάρη στην επιπλέον βάση από ιρίδιο, αυτές οι μύτες έχουν τον ελκυστικό δίχρωμο σχεδιασμό. Όλες οι μύτες έχουν την συνήθη χάραξη της Pelikan αλλά και ένα πρόσθετο S ( για Special μύτη).

Ταιριάζουν στους αντίστοιχους στυλογράφους Souveraen της υπάρχουσας συλλογής της Pelikan. ( Δεν ταιριάζουν σε κάποια από τα ιστορικά μοντέλα )