Ποια τοποθεσία?

Ποια τοποθεσία?

Πιστεύουμε ότι μια προσωπική σύσκεψη είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει σωστή η μύτη και γι αυτό το λόγο παρέχουμε την υπηρεσία επί τόπου - απλά κλείνετε τη συνάντηση μέσω διαδικτύου.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο σημείο παραγωγής της Pelikan, στο κατάστημα στο Voehrum/Peine (40km ανατολικά του Ανόβερου) για να έχετε και τη δυνατότητα να απολάυσετε και να ψωνίσετε, πριν ή μετά τη συνάντηση.

Werfstraße 9, 30163 Hannover, Deutschland

Προκειμένου να μείνει το ταξίδι αξέχαστο , προτείνουμε να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας στο Ανόβερο:

Μπορείτε να μείνετε στο Sheraton Hannover Pelikan Hotel, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού χώρου παραγωγής της Pelikan στο Ανόβερο.
www.sheratonpelikanhannover.com

Αν ενδιαφέρεστε να μείνετε εκεί, στείλτε μας ένα email αμέσως μετά την κράτηση σας και θα σας στείλουμε λεπτομέρειες για το σπέσιαλ πακέτο της Pelikan.

Περάστε μια υπέροχη ημέρα, σε ένα από τους top ζωολογικούς κήπους στην Ευρώπη, όπου μπορείτε να χαϊδέψετε πελεκάνους! Έχουν υπέροχα απαλά φτερά και είναι εντυπωσιακό να τους βλέπετε χωρίς περιοριστικά. Η σπέσιαλ προσφορά μας προς τους πελάτες της Pelikan: Αν ενδιαφέρεστε να ταΐσετε τους πελεκάνους στείλτε μας ένα email αμέσως μετά την κράτηση σας και θα δούμε αν μπορούμε να κανονίσουμε κάτι τέτοιο για εσάς. Το τάισμα των πελεκάνων είναι εφικτό μόνο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου ( τέλη Μαρτίου έως τέλη Οκτωβρίου ).
www.zoo-hannover.de

Κάντε μια βόλτα στην υπαίθρια αγορά του πρωινού του Σαββάτου, ακριβώς δίπλα στα διάσημα αγάλματα “Nana” statues του Niki του Saint Phalle.
www.altstadt-flohmarkt.de

Hannover-Standorte

Δείξε στο Google Maps:

Sheraton Hannover Pelikan Hotel

Zoo Hannover

Altstadt Flohmarkt


Ανυπομονούμε να σας δούμε!