Fine Writing Newsletter 03/2018

Fine Writing Newsletter 03/2018

 

Το 2018 είναι ένα πολύ σπουδαίο έτος για την Pelikan.Πριν από 180 χρόνια ιδρύθηκε η εταιρεία μας. Η γενέθλια χρονιά της Pelikan καθοδηγείται από μια μοναδική ιδέα: πάθος σε όλο τον κόσμο!

Οφείλουμε αυτή την μοναδική ιδέα καθοδήγησης όχι μόνο στον ιδρυτή μας Carl Hornemann ο οποίος οδήγησε στην ίδρυση, αλλά επίσης και στους διαδόχους του Günther Wagner και Fritz Beindorff. Αυτοί καθιέρωσαν την εταιρεία μας στις διεθνείς αγορές με πολύ κουράγιο και εφευρετικό ταλέντο. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία την οποία επιδιώκουμε με μεγάλη ευθύνη. Για την Pelikan, το πάθος είναι μια στάση ζωής!

Edelstein® Ink Collection
Ink of The Year 2018 - Olivine

Και ο νικητής για το 2018 είναι ... το νέο χρώμα Edelstein για μελάνι του έτους Olivine. Και πάλι οι οπαδοί του Pelikan αποφάσισαν το αγαπημένο τους χρώμα: η σκούρα έκδοση πράσινο λαδί , olive-green είναι ο νικητής που επιλέχθηκε από 1.200 ιδέες χρωμάτων. Δημιουργημένο και επιλεγμένο από οπαδούς από όλο τον κόσμο, θα είναι το πιο επιθυμητό χρώμα για όλους τους λάτρεις της πένας το 2018. Το μελάνι Edelstein Olivine θα είναι διαθέσιμο σε γυάλινη φιάλη.

Όλες οι αποχρώσεις της συλλογής μελανιών Edelstein περιέχουν ένα ειδικό συστατικό που εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή γραφή.

SPECIAL EDITION
Souverän® 600 Turquoise-White

Αυτή η ξεχωριστή σειρά λεπτών οργάνων γραφής θα σας πείσει. Είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για ένα ξεχωριστό άτομο ή ακόμα και για εσάς.

Αυτά τα χρώματα θα φωτίσουν την ημέρα σας! Τα λευκά τμήματα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ρητίνη που αρχικά γυρίζει και στη συνέχεια γυαλίζει σε υψηλή λάμψη. Ο κορμός με τις λευκές και τυρκουάζ λωρίδες είναι κατασκευασμένος από κυτταρίνη που κατασκευάστηκε πολύ προσεκτικά και μετατράπηκε σε μανίκι. Όλα τα δαχτυλίδια και το τυπικό κλιπ Pelikan είναι επενδυμένα με χρυσό 24 καρατίων. Ο στυλογράφος έχει μια χρυσή άκρη 14 καρατίων με χρωματική χρυσή στρογγυλή επένδυση ροδίου και θα διατίθεται σε τέσσερα πλάτη EF, F, M και B. Η αντίστοιχη στυλό έχει μηχανισμό περιστροφής.

Κάθε όργανο γραφής τοποθετείται με το χέρι και ελέγχεται προσεκτικά ώστε να πληρούνται τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας. Το Souverän 600 Turquoise-White είναι συσκευασμένο σε ειδικά σχεδιασμένο κουτί δώρου και διατίθεται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε περιορισμένες ποσότητες.

SPECIAL EDITION
Classic M120 Iconic Blue

Η σειρά 120 ήταν γνωστή σε μια μαύρη-πράσινη εμφάνιση και ξεκίνησε το 2016.

Τώρα επιστρέφει σε μια εικονική μπλε σκιά. Δείχνει ένα καλά ισορροπημένο μείγμα παραδοσιακού σχεδίου και σκούρου μπλε ως τέλειο χρώμα. Το εντυπωσιακό ανοιχτό μπλε παράθυρο μελάνης δίνει το προβάδισμα. Με τον τρόπο αυτό η παράδοση ενισχύεται ομαλά από τη σύγχρονη εμφάνιση.

Η σειρά M120 θα είναι διαθέσιμη μόνο ως στυλογράφος. Για τους αληθινούς λάτρεις της γραφής και ως τέλειο δώρο, προσφέρουμε επίσης αυτό το στυλογράφο σε ένα ειδικό κουτί δώρου με ιστορικό σχεδιασμό. Το κλιπ στοιχείο διακόσμησης είναι μια υπέροχη ερμηνεία του τυπικού σχήματος Pelikan. Η επιχρυσωμένη άκρη από ανοξείδωτο χάλυβα έχει μια ειδική χάραξη που δημιουργήθηκε μόνο για αυτή τη σειρά.

Για διαφορετικές ανάγκες γραπτώς, η μύτη προσφέρεται σε μεγέθη EF, F, M και B.