Στυλογράφοι

Στυλογράφοι

Διαλέξτε τις επιλογές σας
Σύστημα πλήρωσης
Εξαρτήματα
Μύτη στυλογράφου
Χρώμα
Εύρος τιμών (προτεινώμενη τιμή λιανικής)
Souverän® Μαύρο-Μπλε-Ασημί
 Souverän - Στυλογράφος
Souverän® Μαύρο-Μπλε
 Souverän - Στυλογράφος
Souverän® Μαύρο-Πράσινο
 Souverän - Στυλογράφος
Souverän® Μαύρο-Κόκκινο
 Souverän - Στυλογράφος
Souverän® Μαύρο
 Souverän - Στυλογράφος
Souverän® Ταρταρούγα-Λευκό
 Souverän - Στυλογράφος M 600 - περιορισμένο απόθεμα
Souverän® Μαύρο-Ασημί
 Souverän - Στυλογράφος M 805
Toledo® χρυσό
 Toledo - Στυλογράφος M 900
Classic μαύρο-ασήμι
 Classic M205 - Στυλογράφος
Classic λευκό-ασήμι
 Classic M205 - Στυλογράφος
Classic Υπογραμμιστής
 Classic M205 DUO Υπογραμμιστής κίτρινος - Στυλογράφος
Classic πράσινο - μαρμάρου
 Classic M200 - Στυλογράφος
123

Ευγενής Στυλογράφοι Pelikan – Τα Κλασσικά ανάμεσα στα Όργανα Γραφής

Για δεκαετίες τώρα ή δημοτικότητα τους παραμένει αναλλοίωτη – οι στυλογράφοι υπολογίζονται ανάμεσα στα όργανα γραφής που οι συγγραφείς θαυμάζουν περισσότερο και οι συλλέκτες προτιμούν. Οι δεκαετίες εμπειρίας μας στην ανάπτυξη οργάνων γραφής, είναι αυτό που κάνει τους στυλογράφους μας τόσο συναρπαστικά κομμάτια δεξιοτεχνίας.

Αποκλειστικοί στυλογράφοι από την Pelikan: Συναρπαστικά και ακριβή όργανα γραφής που παρέχουν άριστες προϋποθέσεις για ελκυστική και εκφραστική γραφή. Ο άνετος χειρισμός και η ενημερωμένη αξιοπιστία τους κάνει τους στυλογράφους Pelikan τους ιδανικούς συντρόφους για ανθρώπους που εκτιμούν την απόλυτη άνεση στη γραφή.

Κάθε Στυλογράφος και ένα Αριστούργημα από μόνος του

Σήμερα στην αγορά κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά όργανα γραφής Αν εσείς όμως, νιώθετε ότι τα καλόγουστα σχέδια αποτελούν μέρος της εμπειρίας γραφής, τότε οι στυλογράφοι Pelikan είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Για αυτό το λόγο στην Pelikan βρίσκετε κλασσικά όργανα γραφής όπως αυτά με την παγκοσμίως γνωστή ονομασία "Stresemann" της  σειράς Souverän®, αλλά και νέα μοντέλα σε εξαιρετικά σχέδια.

Ανακαλύψτε την απλόχερη συλλογή μας από συναρπαστικά όργανα γραφής τα οποία ενθουσιάζουν τόσο τους γνώστες όσο και τους νέους μας φίλους.

Κατασκευασμένος από εκπαιδευμένους ειδικούς τεχνίτες, κάθε στυλογράφος του οίκου Pelikan είναι ένα αριστοτέχνημα από μόνος του. Ήδη από την πρώτη ματιά, η αρμονική του εμφάνιση μαγνητίζει το βλέμμα. Κλασσικές γραμμές, κομψά στολίδια, ή μοντέρνο σχήμα, περιβάλλουν τα πολύπλευρα σχέδια κάθε έκδοσης.

Οι στυλογράφοι Pelikan πείθουν με τον πλούτο τους σε λεπτομέρεια που έξυπνα προσθέτει στη συνολική εμφάνιση. Αυτό είναι που δίνει στους στυλογράφους Pelikan παγκόσμια αναγνώριση και το ανεπηρέαστο από το χρόνο στυλ της μάρκας μας και δημιουργεί τη μεγάλη μας ζήτηση.