Στυλό Διαρκείας

Στυλό Διαρκείας

Διαλέξτε τις επιλογές σας
Εξαρτήματα
Χρώμα
Εύρος τιμών (προτεινώμενη τιμή λιανικής)
Souverän® Μαύρο-Μπλε-Ασημί
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist) K 805
Souverän® Μαύρο-Μπλε
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist)
Souverän® Μαύρο-Πράσινο
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist)
Souverän® Μαύρο-Κόκκινο
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist)
Souverän® Μαύρο
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist)
Souverän® Ταρταρούγα-Λευκό
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist) K 600 - περιορισμένο απόθεμα
Souverän® Μαύρο-Ασημί
 Souverän - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist) K 805
Classic μαύρο-ασήμι
 Classic K205 - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμό με κουμπί πίεσης)
Classic λευκό-ασήμι
 Classic K205 - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμό με κουμπί πίεσης)
Classic πράσινο - μαρμάρου
 Classic K200 - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμό με κουμπί πίεσης)
Classic μαύροι-ασημί δακτύλιοι
 Classic K215 - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμό με κουμπί πίεσης)
Pura® μαύρο-ασημί
 Pura K40 - Στυλό διαρκείας (Μηχανισμός Twist)
12

Κλασσικά Στυλό Διαρκείας Pelikan - Αξιόπιστοι Σύντροφοι

Στον κόσμο των παραδοσιακών οργάνων γραφής, τα στυλό διαρκείας αποτελούν πρωτοποριακή καινοτομία στον τομέα. Ήδη από το 1950, τα πρώτα δείγματα ήταν διαθέσιμα στη γερμανική αγορά. Λόγω της μακράς διάρκειας και της ευκολίας στην αντικατάσταση των ανταλλακτικών, τα στυλό διαρκείας είναι τα ιδανικά παραδοσιακά όργανα γραφής για πολλές, καθημερινές δουλειές.

Λόγω του ασυνήθιστου σχεδίου, το στυλό διαρκείας από την Pelikan είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό, λειτουργικό παραδοσιακό όργανο γραφής. Ο αξιόπιστος μηχανισμός περιστροφής( twist) και τα στυλό με πάτημα έχουν τελειοποιηθεί σε κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε τα στυλό διαρκείας της Pelikan να είναι αξιόπιστοι και καθημερινοί σύντροφοι. Τα ανταλλακτικά μεγάλης χωρητικότητας, με ανεξίτηλη πάστα μελανιού, είναι ιδανικά για την καθημερινή εργασία λόγω της μακράς διαρκείας τους. Η παχιά πάστα μελανιού σε συνδυασμό με την μπάλα γραφής εύκολης ολίσθησης, δημιουργούν μια ελκυστική γραφή. Τα τεχνικά στοιχεία για κάθε στυλό διαρκείας της Pelikan έχουν ενσωματωθεί αντίστοιχα στο σχεδιασμό της έκδοσης. Παγκοσμίως, τα δικά μας στυλό διαρκείας είναι επομένως δημοφιλή ως αξιόπιστα παραδοσιακά όργανα γραφής, , αλλά επίσης και ως αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Υπογράμμισε με Pelikan

Τα στυλό διαρκείας, που συχνά αναφέρονται κοινώς ως "στυλό" είναι πλέον ένα από τα παραδοσιακά όργανα γραφής που χρησιμοποιούνται τώρα ευρέως. Με στυλό διαρκείας της Pelikan, θα ξεφύγετε από την μονοτονία των κοινών παραδοσιακών οργάνων γραφής και θα ορίσετε κομψά σημεία υπογράμμισης. Η διαρκώς αυξανόμενη σειρά των ασυνήθιστων εκδόσεών μας, προσφέρει πολυάριθμα καλλιτεχνικά σχέδια, κάθε μία τέτοια περίπτωση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνεία της μακράς παράδοσης δεκαετιών της Pelikan.

Αμέτρητα σχέδια από την Pelikan ήταν πρώτα γνωστά ως στυλογράφοι. Ο ριγέ σχεδιασμός της σειράς Souverän είναι γνωστός μέχρι σήμερα ως "Stresemann". Αυτό και πολλά άλλα μοντέλα μεταφέρθηκαν επίσης στο twist για να αντικαταστήσουν με την πάροδο του χρόνου τα στυλό διαρκείας. Εκτός από τους στυλογράφους, πολλές εκδόσεις περιλαμβάνουν επίσης στυλό διαρκείας από την αρχή. Κάθε ευσυνείδητος λάτρης της γραφής έχει έτσι τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών σχεδίων για στυλό διαρκείας.

Παράδοση και Καινοτομία

Η Pelikan στέκεται κοντά στην παράδοση, σε συνδυασμό με τις καινοτομίες της τέχνης. Ειδικά όσον αφορά το δικό μας σχεδιασμό ντεκόρ συνδυάζετε η παραδοσιακή επιδεξιότητα με τις σημερινές μοντέρνες διεργασίες φινιρίσματος. Πολύτιμα χαρακτικά που ανταποκρίνονται στην πρόοδο, εξαιρετικά διάφανα πλαστικά, παραδοσιακές τεχνικές ζωγραφικής συμπληρώνουν στιλιστικά σύγχρονο μεταλλικό ντεκόρ, που είναι κατασκευασμένο από μέταλλο ρόδιο ή αλουμίνιο. Δεν έχει σημασία ποιο παραδοσιακό όργανο γραφής θα επιλέξετε - με το κομψό στυλό διαρκείας από την Pelikan είναι εγγυημένο ότι θα έχετε την καλαίσθητη συμβίωση παράδοσης και προόδου.