Δερμάτινα είδη

Δερμάτινες θήκες Μαύρη σαγρέ εγχάρακτη για δύο όργανα γραφής

 Δερμάτινες θήκες Μαύρη σαγρέ εγχάρακτη για δύο όργανα γραφής

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διατηρήσετε την ομορφιά των οργάνων γραφής αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου. Για παράδειγμα, μπορείτε να τα φυλάξετε στο γραφείο σας στο σπίτι, όπου θα είναι ασφαλή και προφυλαγμένα. Αν θέλετε να τα έχετε κοντά σας παντού και πάντα, θα χρειαστείτε μια θήκη για να τα προφυλάσσει.

Οι κομψές δερμάτινες θήκες που παράγονται από μαύρο δέρμα μόσχου, θα εξοπλίσουν εσάς και το όργανο γραφής σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν προτιμάτε να μεταφέρετε ένα, δύο ή και τρία όργανα μαζί σας. Εξαιρετική λεπτομέρεια, το εσωτερικό της θήκης στη μια πλευρά είναι φτιαγμένο από απαλό δέρμα στο χρώμα της κρέμας.

Αν θέλετε να δώσετε μια φωτεινή νότα στη ζωή σας αλλά και στη ζωή των άλλων, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τα μοντέρνα χρώματα σε γυαλιστερό λακαρισμένο δέρμα. Θα τα βρείτε σε μέγεθος medium, ιδανικά για τη μεταφορά και φύλαξη δύο οργάνων γραφής. Το εσωτερικό της θήκης είναι φτιαγμένο από νάιλον γκρι χρώματος.
Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια: Οι προσεγμένες ραφές, αλλά και το φερμουάρ, ταιριάζουν απόλυτα με το χρώμα της δερμάτινης θήκης, η εικόνα του πελεκάνου στο άκρο του φερμουάρ δημιουργεί ένα κομψό εφέ και οι ευέλικτες υποδοχές για τα όργανα γραφής, βρίσκονται κρυμμένες κάτω από ένα δερμάτινο κάλυμμα που κάνει την ποιότητα της θήκης να ξεχωρίζει.

Οι κομψές δερμάτινες θήκες είναι διαθέσιμες σε δυο διαφορετικές εκδοχές, με δέρμα νάπα ή σαγρέ:

Το πολύ απαλό και κομψό δέρμα νάπα είναι ήδη γνωστό σε όλους τους λάτρεις της Pelikan καθώς χρησιμοποιείται σε όλες τις θήκες οργάνων γραφής Pelikan όπως η TG21.Το σαγρέ δέρμα που επιλέξαμε ως εναλλακτική προσθήκη είναι εξίσου κομψό. Η επιλογή είναι δική σας!

Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι κοινά: Το κάλυμμα είναι φτιαγμένο από100 % δέρμα ( αγελάδας ) με εγχάρακτο λογότυπο Pelikan στην μπροστινή όψη, τυπικό αναγνωριστικό για την Pelikan.

Το μαύρο φερμουάρ διαθέτει ελαστικότητα και είναι απόλυτα αξιόπιστο, δεν ανοίγει από μόνο του και δεν τραυματίζει ή απομαγνητίζει ηλεκτρονικές κάρτες ( όπως γίνεται με το μαγνητικό κλιπ ). Διαθέτει ένα αγνό, κομψό σχήμα, βολικό στο κράτημα χάρη στο λεπτό μακρύ σχήμα του. Είναι καλυμμένο με ρόδιο και έχει ένα διακριτικό λογότυπο Pelikan.

Η εσωτερική επένδυση είναι από μαύρο βελούδο, ένα απαλό υλικό το οποίο προστατεύει τα όργανα γραφής και παράλληλα κρύβει τυχαία σημάδια από μελάνι κατά την τοποθέτηση ή αφαίρεση. Δύο δυνατά λάστιχα κάτω από ένα δερμάτινο κάλυμμα, συγκρατούν ένα ή δύο όργανα γραφής στη θέση τους.

ΟΙ δερμάτινες θήκες προσφέρουν επιπλέον αξία στα όργανα γραφής και αξίζουν τα χρήματα σας καθώς είναι απαραίτητες και κατασκευάζονται από εξαιρετικά ποιοτικά υλικά.

 

Aξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά

Εγγραφείτε στο newsletter για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής

Θα θέλατε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα προϊόντα της γκάμας των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής Pelikan;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα νέα και τις ενέργειες μας.

Η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του newsletter και δεν θα δοθεί σε τρίτους.