Η Pelikan ανοίγει τις πόρτες της

Κράτηση για τη μύτη που επιθυμείτε

Προγραμματίζουμε 60 λεπτά για τη συμβουλευτική επισκευή και την αγορά μιας εξειδικευμένης μύτης φτιαγμένης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι στο χρονικό αυτό διάστημα μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνο μια μύτη. Αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε δύο ή περισσότερες θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού αντίστοιχα.

Για λόγους οργάνωσης, αυτές οι συναντήσεις μπορούν να ορισθούν δύο εβδομάδες πριν την προσωπική σας συνάντηση ημέρα Παρασκευή.

Μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τη συνάντηση σας με κράτηση μέσω του διαδικτύου. Παρακαλούμε ελέγξτε την ιστοσελίδα μας www.pelikan.exclusive, στο επίπεδο '' Πάθος '' για το “Make-a-wish-nib”.

Η πληρωμή γίνεται επί τόπου με μετρητά ή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (Master ή Visa).

Αφού κλείσετε ένα ραντεβού, θα λάβετε ένα ερωτηματολόγιο από εμάς στο οποίο θα θέλαμε να απαντήσετε. Αυτές οι λεπτομερείς πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε την μύτη σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την εξειδικευμένη γνώση των ειδικών μας, θα προετοιμάσουμε τη μύτη σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στις προσδοκίες σας. Όμως μέχρι την επίσκεψή σας η μύτη δεν θα έχει οριστικοποιηθεί ακόμα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας θα μιλήσετε με τον ειδικευμένο συνεργάτη μας για να καθαρίσετε τυχόν ανεπίλυτες ερωτήσεις και να δοκιμάσετε προσωπικά το Make-A-Wish-Nib. Με αυτές τις πληροφορίες θα ολοκληρώσουμε την παραγωγή της μύτης σας σύμφωνα με τα τελικά σχόλια σας. Με στόχο την ικανοποίηση των προσδοκιών σας κατά 100%.

Κράτηση για ξενάγηση στο εργοστάσιο

Η βόλτα στο εργοστάσιο παραγωγής διαρκεί περίπου 2 ώρα και περιλαμβάνει όλους τους βασικούς σταθμούς από τους οποίους περνάει ένα όργανο γραφής πριν φύγει από το χώρο παραγωγής της Pelikan, όπως η μηχανή για το καλούπι του κορμού, κατασκευαστικά σημεία και σημεία συναρμολόγησης. Η ξενάγηση στο εργοστάσιο κοστίζει 15,00€ το άτομο.

Για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να φοράτε παπούτσια τα οποία καλύπτουν όλο το πόδι.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τα 11 χρόνια τους. Δυστυχώς μικρότερα παιδιά δεν μπορούν να συμμετέχουν στην επίσκεψη "Make a wish nib".

Κλείστε ένα πακέτο - Make-A-Wish-Nib & Ξενάγηση στο Εργοστάσιο

Αν επιθυμείτε να κλείσετε μια ξενάγηση στο εργοστάσιο μας και επίσης να φτιάξετε μια δική σας μύτη ορίζοντας ένα ραντεβού για το "Make a wish nib", παρακαλούμε να προχωρήσετε σε κράτηση στις ώρες 8:00 a.m., 9:00 a.m., 12:00 a.m. ή 13.00 a.m. για το "Make a wish nib", καθώς η ξενάγηση στο εργοστάσιο ξεκινά στις 10:00 και διαρκεί 2 hrs.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στον προγραμματισμό ή έχετε διευκρινιστικές ερωτήσεις παρακαλούμε να μας αποστείλετε ένα e-mail στο nib@pelikan.com με την ένδειξη στο θέμα: "Make a wish nib" ή "factory tour".

Τώρα επιλέξτε το προσωπικό σας ραντεβού για...

Επιλέξτε μήνα:

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες συτή τη στιγμή.

Επιλέξτε ημερομηνία:

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες συτή τη στιγμή.

Κάντε μια κράτηση:

Παρακαλούμε επιλέξτε ημερομηνία.