Erős márkák
egy családban.
Pelikan csoport

Ezek a márkák minden ügyfél számára széles körű szolgáltatásokat kínálnak.

Pelikan csoport

A berlini székhelyű Pelikan Group GmbH márkái jól ismertek a papír, írószer, irodaszer piacon. Termékskálája több mint 12.000 cikket ölel fel a ceruzahegyezőktől, a szalvétákon át az iskolatáskákig és a magas minőségű írószerekig. A vonzó és változatos termékskála különböző szegmensekre tagolódik: írás/festés/barkácsolás, irodaszerek, iskolatáskák/hátizsákok, prémium írószerek, üdvözlőlapok/ajándékozás/dekoráció.

Ezen a termékportfólión kívül a Pelikan Group GmbH tulajdonában van egy szerviz vállalat, ami logisztikai és IT megoldásokat szolgáltat. A Pelikan, herlitz, Susy Card és Geha márkák a társaság zászlóshajói. Különösen a Pelikan és herlitz márkák élveznek erős márkaismertséget Németországban – több, mint 90% (in-house Dialego tanulmány, márkaismertség 2013/14) – és a papír-írószer üzletág legismertebb márkái közé tartoznak a világon.

A több mint 100 éves múltú, márkatermékeket forgalmazó cég ma nemzetközi szinten 18 leányvállalattal és forgalmazóval rendelkezik Németországban, Argentínában, Kolumbiában, Mexikóban, Belgiumban, Svájcban, Olaszországban, Lengyelországban, Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Bulgáriában, Romániában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Japánban, Tajvanon és Malajziában. A Pelikan csoport termelési egységeket működtet Németországban, Mexikóban, Kolumbiában és Lengyelországban, melyek termékei csaknem a világ összes országában megtalálhatóak.

Ügyvezetők: Hooi Keat Loo, Claudio Esteban Seleguan

 

2014.március 1-től a Pelikan vállalat vette át a Herlitz PBS AG vállalat forgalmazási és marketing tevékenységeit Németországban és Ausztriában. A Pelikan és a Herlitz mellett a Geha és a SusyCard a Pelikan-csoport termékcsaládjába tartozó top márkák.

Ezek a márkák széles körű szolgáltatásokat kínálnak minden ügyfél számára

A márkáink

A Pelikan-csoport márkáira való jobb betekintés érdekében kattintson a megfelelő logóra: