Stola III golyóstoll
Stola III golyóstoll
Dinamikus & mindig naprakész
Részletek

Dizájn írószerek

Nyiss az újdonságok felé. Fedezz fel új terepet. Találkozz új beszélgetőpartnerekkel. Ezek mindig izgalmas pillanatok, amelyekre fel kell készülni. Hogy ez nem kérdés, az nyilvánvaló: soha nem kapsz egy második esélyt arra, hogy első benyomást keltsél. A Pelikan nagy szakértelemmel rendelkezik, és sok szenvedélyt fektetett be egy olyan új íróeszköz széria kifejlesztésébe, amely pontosan megfelel ennek a gondolatnak: Stola. Minőségi megjelenésével minden bizonnyal lenyűgöz már első pillantásra. Időtlen, stílusos és jellegzetes, a Stola a Pelikan új, professzionális írás termékskálájának megtestesítője.

A hiteles minőség, a legjobb funkcionalitás és a kivételes formatervezés minden helyzetben megállja a helyét - minden alkalommal. Különleges köszönet ajándékot keres? Egy kifinomult karácsonyi ajándékot? A Pelikan márka olyan innovatív íróeszközöket mutat be, amelyek időtálló benyomást keltenek. A sikeredhez! Ez a célunk - és a te sikeres önkifejezésed.

3 új íróeszköz sorozat a Pelikantól: Stola

A helyes választás

A gyakorlati szempontokat már a kezdetektől figyelembe vettük, kezdve az anyagok kiválasztásával. A tolltest lakkozott rézből készült. Ez megfelelő súlyt biztosít a tollnak, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe. A tollvég és a felső tolltest anyaga alumínium, egy jól megtervezett ellensúly, amely elősegíti a "könnyed írást". Emellett ez tökéletes anyag a kiváló minőségű lézergravírozáshoz.

A különleges klipsz dizájn kitűnik önálló karakterével, megkülönböztethetőségével: A klipszek szorosan rögzülnek minden toll köré. Igazán figyelemkeltőek, egyedi megjelenésükkel kiemelkednek a tömegből. Ez jellemzi a termékcsalád mindhárom új termékét. Finom különbségek észrevehetőek a felületkezelésben és a részletes vizuális megvalósításban.

Az új Stola termékek: Innovatív Pelikan íróeszközök, amelyek megérintenek