Sterke merken in
een familie.
Pelikan-groep

De Pelikan-groep biedt een uitgebreid aanbod voor alle doelgroepen.

Pelikan-groep

Pelikan Group GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn en is een toonaangevend merk van hoogwaardige papier-, kantoor- en schrijfbenodigdheden. Het assortiment omvat meer dan 12.000 artikelen, van puntenslijpers en servetten tot schooltassen en hoogwaardige schrijfinstrumenten. Het aantrekkelijke en veelzijdige assortiment is onderverdeeld in de segmenten Schrijven / Schilderen / Knutselen, Kantoor, Schooltassen / Tassen / Schoolrugzakken, Premium Schrijfinstrumenten en Verwerking / Geschenken / Decoraties.

Naast deze productportfolio's bezit Pelikan Group GmbH ook een dienstenbedrijf dat zowel logistieke als IT-oplossingen aanbiedt. De merken Pelikan, Herlitz, Susy Card en Geha vormen de kern van het bedrijf. Met name de merken Pelikan en Herlitz genieten een hoog niveau van merkbekendheid in Duitsland - meer dan 90% (interne Dialego-studie, merkbekendheid in 2013/14) - en behoren tot de bekendste merken in de papierwaren sector wereldwijd.

De internationale fabrikant van merkproducten met een lange, rijke bedrijfsgeschiedenis van meer dan 100 jaar is vandaag een wereldwijde speler met 18 lokale dochterondernemingen en verkoopbedrijven in Duitsland, Argentinië, Colombia, Mexico, België, Zwitserland, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Bulgarije, Roemenië, de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Japan, Taiwan en Maleisië. De Pelikan-groep heeft productielocaties in Duitsland, Mexico, Colombia en Polen. De producten worden geleverd aan bijna ieder land ter wereld.

Directeuren: Hooi Keat Loo, Claudio Esteban Seleguan

 

De Pelikan-maatschappij heeft met ingang van 1 maart 2014 de verkoop- en marketingactiviteiten van Herlitz PBS AG voor Duitsland en Oostenrijk overgenomen. Naast Pelikan en Herlitz ronden de merken Geha en SusyCard het aanbod van de Pelikan-groep af.

Zo bieden deze merken een uitgebreid aanbod voor alle doelgroepen.

Onze merken:

Vind meer informatie over de merken van de Pelikan-groep door op het overeenkomstige logo te klikken: