Pelikan

 

De garantie voorwaarden voor de Griffix® schoolschaar van Pelikan

De Pelikan Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG, Werftstrasse 9, 30163 Hannover, Duitsland (“Pelikan”) zorgt voor een uitgebreide fabrieksgarantie van 25 jaar vanaf de aankoopdatum voor de Pelikan griffix® schoolschaar volgens de volgende voorwaarden.

  1. Pelikan garandeert dat de Pelikan griffix® schoolschaar vrij van materiaal- en fabricagefouten zal zijn voor een periode van 25 jaar vanaf de aankoopdatum. Deze garantie geldt ongeacht de locatie.
  2. Binnen de garantieperiode zorgt Pelikan ervoor dat alle gebreken van de Pelikan griffix® schoolschaar die veroorzaakt zijn als gevolg van een materiaal- of productiefout, aangepakt worden vrij van kosten, naar eigen keuze d.m.v. reparatie of vervanging door een gelijkaardig product. De vervangen producten worden opnieuw eigendom van Pelikan.
  3. De beschadigingen als gevolg van normale slijtage, onjuist slijpen, industrieel gebruik of als gevolg van foutief gebruik , vallen buiten de garantie.
  4. Gelieve het defect product inclusief het aankoopbewijs met uitleg van de schade naar het onderstaand adres, toepasselijk voor uw woonst, te sturen. De verzending wordt gedaan op eigen risico en kosten.
  5. De garantieperiode wordt niet verlengd of vernieuwd bij de uitvoering van de garantiediensten.

Naast deze garantie hebt u uiteraard ook recht op wettelijke rechten, die niet worden beperkt door deze garantie.

Contact address

Belgium/Netherlands/Luxembourg/France

Pelikan N.V./S.A.
Stationsstraat 43
B-1702 Groot-Bijgaarden
Phone +32 (0) 2 481 87 00
Fax +32 (0) 2 481 87 19
E-Mail: info@pelikan.be

Bij woonst in een land dat niet uitdrukkelijk vermeld staat, gelieve contact op te nemen met Pelikan Duitsland.