Vulpennen

Vulpennen

Kies uw optie
Vulsysteem
Clip en ringen
Pentpunt
Kleur
Prijsklasse (aanbevolen verkoopprijs)
Souverän® Zwart – blauw – zilver
 Souverän - Vulpen
Souverän® Zwart-blauw
 Souverän - Vulpen
Souverän® Zwart-groen
 Souverän - Vulpen
Souverän® Zwart-rood
 Souverän - Vulpen
Souverän® Zwart
 Souverän - Vulpen
Souverän® Schildpadbruin-wit
 Souverän - Vulpen M 600 - beperkte voorraad
Souverän® Zwart-zilver
 Souverän - Vulpen M 805
Toledo® Goud
 Toledo - Vulpen M 900
Classic zwart-zilver
 Classic M205 - Vulpen
Classic wit-zilver
 Classic M205 - Vulpen
Classic Markeerpen
 Classic M205 DUO Markeerpen geel - Vulpen
Classic groen-gemarmerd
 Classic M200 - Vulpen
123

Edele Pelikan vulpennen - De klassiekers onder de schrijfinstrumenten

Tientallen jaren lang is de vulpen onverminderd populair gebleven - ze wordt tot de meest bewonderde schrijfinstrumenten van gesofisticeerde schrijvers en modebewuste verzamelaars gerekend. Onze decennialange ervaring in de ontwikkeling van schrijfinstrumenten, maakt onze vulpennen zulke fascinerende meesterwerken.

Exclusieve vulpennen van Pelikan: Fascinerende en precieze schrijfinstrumenten die de eerste vereiste vormen voor een aantrekkelijk en expressief handschrift. Hun comfortabele hantering en dagelijkse betrouwbaarheid maakt Pelikan vulpennen tot ideale metgezellen voor mensen die het hoogste schrijfcomfort appreciëren.

Elke vulpen is een meesterwerk op zich

Vandaag zijn er verscheidene schrijfinstrumenten op de markt. Als u echter van mening bent dat een smaakvol design deel uitmaakt van de verfijnde schrijfervaring, dan zijn Pelikan vulpennen de juiste keuze voor u. Dat is waarom u bij Pelikan zowel klassieke pennen, zoals degene die alom bekend staat als de ‘Stresemann’ of de Souverän®-reeks vindt, als nieuwe penmodellen in opmerkelijke designs.

Ontdek onze rijke catalogus van fascinerende pennen die al jaren kenners en nieuwkomers begeesteren.

Elke vulpen van het Pelikan-huis is een meesterwerk op zich, vervaardigd door ervaren experten. De harmonieuze uitstraling trekt op het eerste gezicht de aandacht. Klassieke lijnen, smaakvolle decoratie of moderne vormen omringen de rijk geschakeerde motieven van alle edities.

Pelikan vulpennen overtuigen met hun rijkdom aan details die subtiel bijdragen aan het globale voorkomen. Dat is precies waarom Pelikan vulpennen wereldwijde erkenning krijgen; de tijdloze stijl van hun merk is erg in trek.