Balpennen

Balpennen

Kies uw optie
Clip en ringen
Kleur
Prijsklasse (aanbevolen verkoopprijs)
Souverän® Zwart – blauw – zilver
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme) K 805
Souverän® Zwart-blauw
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme)
Souverän® Zwart-groen
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme)
Souverän® Zwart-rood
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme)
Souverän® Zwart
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme)
Souverän® Schildpadbruin-wit
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme) K 600 - beperkte voorraad
Souverän® Zwart-zilver
 Souverän - Balpen (Draaimechanisme) K 805
Classic zwart-zilver
 Classic K205 - Balpen (Drukmechanisme)
Classic wit-zilver
 Classic K205 - Balpen (Drukmechanisme)
Classic groen-gemarmerd
 Classic K200 - Balpen (Drukmechanisme)
Classic zwart-zilver met ringen
 Classic K215 - Balpen (Drukmechanisme)
Pura® zwart-zilver
 Pura K40 - Balpen (Draaimechanisme)
12

Klassieke Pelikan balpennen - Betrouwbare metgezellen

In de wereld van de schrijfinstrumenten waren balpennen een baanbrekende vernieuwing. In 1950 waren de eerste proefstukken al verkrijgbaar op de Duitse markt. Dankzij hun lange levensduur en gemakkelijk te vervangen navullingen, zijn balpennen voor velen de ideale schrijfinstrumenten voor dagelijks gebruik.

Vanwege hun ongebruikelijke design zijn balpennen van Pelikaan veel meer dan een simpel, functioneel schrijfinstrument. Het betrouwbare mechanisme van onze balpennen met draaisysteem en met drukmechanisme zijn perfect in elk detail, zodat de Pelikan balpennen betrouwbare metgezellen voor elke dag zijn. De navullingen met grote capaciteit en onuitwisbare inkt, zijn ideaal voor dagelijkse taken vanwege hun lange levensduur. De dikke inkt in combinatie met de vlot glijdende schrijfkogel creëren een aantrekkelijk handschrift. De technische componenten voor elke Pelikan balpen zijn knap geïntegreerd in het respectievelijke design van de editie. Over heel de wereld zijn onze balpennen daarom populair als betrouwbare schrijfinstrumenten, maar ook als hoogwaardige accessoires.

Leg accenten met Pelikan

Balpennen zijn op dit moment een van de meest gebruikte schrijfinstrumenten. Met Pelikan balpennen onderscheidt u zich van de eentonigheid van gewone schrijfinstrumenten en legt u elegante accenten. Onze voortdurend groeiende reeks ongewone edities biedt meerdere artistieke designs waarvan elk exemplaar een moderne interpretatie is van de decennialange Pelikan traditie.

Meerdere designs van Pelikan werden eerst bekend als vulpennen. Het gestreepte design van de Souverän reeks is tot op heden bekend als ‘Stresemann’. Dit model, samen met vele andere, werd doorheen de tijd ook omgevormd in een balpen met een draai- of drukmechanisme. Naast vulpennen bevatten veel edities op dit moment ook van in het begin balpennen. Elke stijlbewuste schrijver heeft dus ook de keuze uit veel gevestigde balpenmodellen.

Traditie en Innovatie

Pelikan staat voor traditie in combinatie met geavanceerde innovaties. In het bijzonder op het vlak van design wordt traditioneel vakmanschap met de meest moderne afwerkingprocessen gecombineerd. Waardevolle graveringen worden verbonden met geavanceerde, transparante plastics, traditionele verftechnieken ondersteunen stilistisch moderne metalen designs uit rodium of aluminium. Ongeacht welk schrijfinstrument u kiest - met de elegante balpennen van Pelikan krijgt u gegarandeerd een smaakvolle symbiose van traditie en vooruitgang.