Rollers

Rollers

Kies uw optie
Clip en ringen
Kleur
Prijsklasse (aanbevolen verkoopprijs)
Souverän® Zwart – blauw – zilver
 Souverän - Roller
Souverän® Zwart-blauw
 Souverän - Roller
Souverän® Zwart-groen
 Souverän - Roller
Souverän® Zwart-rood
 Souverän - Roller
Souverän® Zwart
 Souverän - Roller
Souverän® Schildpadbruin-wit
 Souverän - Roller R 600 - beperkte voorraad
Souverän® Zwart-zilver
 Souverän - Roller
Pura® zwart-zilver
 Pura R40 - Roller
Pura® zilver
 Pura R40 - Roller
Pura® blauw-zilver
 Pura R40 - Roller
Souverän® Stresemann
 Souverän R805 Stresemann

Exclusieve Pelikan rollerball pennen - Moderne klassiekers

Rollerball pennen van Pelikan combineren de voordelen van een vulpen met het gebruiksgemak van een balpen. In het bijzonder in de dagelijkse turbulentie op school, aan de universiteit of op kantoor zijn ze een populair alternatief voor de klassieke vulpennen. Dankzij de op water gebaseerde inkt, biedt de rollerball pen een vlotte, soepele schrijfervaring. De navullingen zijn gemakkelijk te vervangen en zijn aangepast aan de individuele schrijfstijl. Kies uit de drie verschillende breedtes (F, M en B) degene die uw handschrift het best ligt. Voor elke rollerball pen zijn navullingen beschikbaar in de populairste schrijfkleuren blauw en zwart.

Rollerball pennen zijn hoogwaardige, geavanceerde schrijfinstrumenten. Niettemin moeten bewonderaars van de gecultiveerde schrijfcultuur het niet doen zonder de populaire Pelikan designs wanneer ze een rollerball pen kiezen. De rollerball pennen zijn uitgerust met een dop om de punt te beschermen tegen uitdrogingen worden geproduceerd in de gebruikelijke topkwaliteit. Een scala aan details en een uitstekende bewerking garanderen u het hoogst mogelijke schrijfgenot met aantrekkelijke esthetiek.

Flexibel en veelzijdig

De verschillende navullingen van de 338-reeks laten u toe snel van kleur en lijndikte te wisselen. Een medium lijndikte en blauwe kleur voor de dagelijkse briefwisseling en lijndiktes in zwart voor privécorrespondentie.- met het comfortabele navulsysteem kan het schrijfpatroon in geen tijd worden veranderd. Hierdoor hebben Pelikan rollerball pennen de hoogst mogelijke flexibiliteit en passen ze zich perfect aan, aan veranderende vereisten.

Pelikan rollerball pennen - Betrouwbaar als altijd

Ongewone en gedetailleerde designs zijn het handelsmerk van alle Pelikan schrijfinstrumenten. Meerdere modellen werden bekend als zuigervulpennen. De voortdurende populariteit van de klassiekers, bijvoorbeeld de Souverän®-reeks, bekend als ‘Stresemann’, leidde ertoe dat veel modellen ook omgevormd werden tot rollerball pennen. Daarom beschikt ons aanbod op dit moment over een exclusieve selectie rollerball pennen. Van de Epoch en de Ductus-reeks tot de exclusieve Majesty collectie, zijn Pelikan rollerball pennen verkrijgbaar in alle prijsklasses. Ondanks de verschillen tussen individuele modellen hebben alle Pelikan rollerball pennen nog steeds een ding met elkaar gemeen: Schrijfkwaliteit waar u altijd op kunt rekenen.