Lederen producten

Etuis uit segrijnleer voor twee schrijfinstrumenten

 Etuis uit segrijnleer voor twee schrijfinstrumenten

Er zijn verschillende manieren om je schrijfinstrument mooi te houden voor de jaren die komen. Je kan het bijvoorbeeld in je bureaulade thuis bewaren, waar het veilig en beschermd is. Als je echter wenst je schrijfinstrument overal mee te nemen, heb je een degelijke bescherming nodig.

De elegante etuis van zwart kalfsleer zullen je schrijfinstrument deze bescherming dagelijks bieden en je kan zelfs kiezen of je één, twee of drie instrumenten met je meeneemt. Als extra toets komen deze etuis met een crèmekleurige kalfslederen voering.

Je kiest voor meer kleur met de modern glanzende, laklederen etuis, beschikbaar in verschillende kleuren. Ze zijn geschikt voor twee schrijfinstrumenten en afgewerkt met grijze nylon aan de binnenkant.

Geniet van elk detail: zowel de fijn gestikte naden als de ritssluiting zijn in dezelfde kleur als het lederen etui. De ritssluiting is afgewerkt met het Pelikan logo en de flexibele lussen die de schrijfinstrumenten op hun plaats houden, worden bedekt door een lederen riem voor nog meer uitstraling.

Bijhorende etuis voor naamkaartjes zijn eveneens beschikbaar. Ze zijn klein , handig en geschikt voor het opbergen van je naamkaartjes en credit card, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

 

Dit elegante, lederen etui is beschikbaar in twee uitvoeringen, nappa- of segrijnleer:

Het zeer zachte en gladde nappaleer is gekend onder Pelikan fans, daar het gebruikt wordt voor onze andere lederen etuis, zoals de TG21. Als alternatief kozen we voor een segrijnleer dat uitermate stevig, maar tegelijkertijd bijzonder elegant is, aan jou de keuze!

De andere eigenschappen zijn hetzelfde: de buitenkant is vervaardigd uit 100% echt leer (koehuid) met een logo in reliëf op de voorzijde, eigen aan de elegante bescheidenheid van het merk Pelikan.

De zwarte ritssluiting is flexibel en betrouwbaar. Hij gaat niet toevallig open of beschadigt mogelijk kredietkaarten (zoals soms bij magnetische sluitingen). De schuiver heeft een elegante vormgeving en is makkelijk in gebruik dankzij zijn langwerpige vorm. Hij is gerodineerd en discreet voorzien van het Pelikan logo.

De voering is in zwart satijn, een zachte stof die de pennen beschermt en mogelijke inktvlekken tegelijkertijd verbergt! Twee stevige, elastische lussen houden één of twee schrijfinstrumenten op hun plaats.

Met dit lederen etui vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen krijgt u zeker waar voor uw geld.

 

Accessoires die het verschil maken

Modern of klassiek? Aan u de keuze: onze klassieke, zwarte etuis in leder zijn perfect voor het opbergen van één, twee of drie schrijfinstrumenten.

Hou je meer van een fris accent, dan kan je met de gekleurde lederen etuis naar hartenlust combineren.

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.