De griffix® Vulpen Berry (roze)
Netjes leren schrijven
De griffix® vulpen roze - Het systeem om te leren schrijven van Pelikan

De griffix® vulpen in modern roze - helpt om netjes te leren schrijven!

griffix® Vulpen Berry (roze)

Het slimme systeem om te leren schrijven

Voor de eerste keer ooit brengt Pelikan vier instrumenten om te leren schrijven samen om een coherent, chronologisch systeem te vormen.

De griffix® vulpen - De hoogste stap in het proces om te leren schrijven en om een net handschrift te krijgen. Verkrijgbaar voor links- en rechtshandigen.

  • Pendop in de kleur van de houder
  • Verbeterde, ergonomische gripzone
  • Geaccentueerd lachend gezichtje
  • Open inktkijkvenster

Het succes van griffix® zet zich verder!

Het grote succes van het griffix® systeem om te leren schrijven in vier stappen blijft onafgebroken. Meer en meer leerkrachten, ouders en leerlingen zijn overtuigd van onze vier stappen die het proces om te leren schrijven gemakkelijker maken. griffix® pennen worden steeds populairder en zijn erg in trek bij kinderen die net beginnen te schrijven. Dat was genoeg voor Pelikan om een nieuwe versie van het systeem om te leren schrijven te lanceren in april 2014, die voordelig is voor zowel verkopers als klanten.

Holistisch productconcept

Griffix® is het eerste holistische productconcept dat van in het begin consistente ondersteuning biedt in het proces van het leren schrijven. Pelikan brengt daarbij vier schrijfinstrumenten om te leren schrijven samen om een coherent en chronologisch systeem te vormen: de waskrijtstift, het potlood, de inktpen en de vulpen.

Ergonomische gripzone

Griffix® werd ontwikkeld voor kinderhanden in nauwe samenwerking met wetenschappers en leerkrachten. Het ergonomische design ondersteunt een natuurlijke en ontspannen schrijfhouding Vanwege een universele gripzone van de individuele schrijfinstrumenten zal uw kind zijn/haar pengrip niet meer moeten veranderen wanneer het naar een volgende stap gaat.

 

Gemaakt in Duitsland