griffix®
schoolschaar
griffix® - De ergonomische schaar voor op school

De nieuwe griffix® schoolschaar is bestemd voor leerlingen van de basisschool en overtuigt door zijn gebruiksvriendelijkheid. De schaar is zeer stevig, ergonomisch gevormd en is verkrijgbaar in een kindvriendelijk design. Creatief knipplezier gegarandeerd.

griffix® - De ergonomische schaar voor op school

De nieuwe hoogwaardige schaar van Pelikan hoort thuis in elke school. Het gebruik van een schaar ondersteunt de ontwikkeling van de hand – oog coördinatie en het ruimtelijk gevoel van kinderen.

Dankzij de zachte ergonomisch gevormde gripzone, ligt de Pelikan schoolschaar comfortabel in de hand en faciliteert nauwkeurig knippen. Dankzij de titanium nitride afwerking, zijn de ronde bladen bijzonder kras- en schokbestendig. Door het handige naamplaatje worden verschillende scharen niet gemengd en het lachende griffix® gezichtje laat uw kind weten of hij of zij juist de schaar in de hand heeft. Op deze manier wordt knippen voor kinderen een fluitje van een cent!

De schoolschaar is een aanvulling op het griffix® leren-schrijven-systeem, dat werd ontwikkeld door wetenschappers en docenten voor kinderen. Zoals voor alle griffix® producten, is de ergonomische schoolschaar beschikbaar voor links- en rechtshandigen.

25 jaar garantie
Garantievoorwaarden voor de griffix® schoolschaar

Gelieve op deze link te klikken om meer informatie te verkrijgen over de garantievoorwaarden voor de griffix schoolschaar.