Stola III Fountain pen
Stola III Fountain pen
De vulpen met verfijnde elegantie
Meer informatie

Professional Writing - Stola schrijfinstrumenten

Open nieuwe deuren voor de allereerste keer. Ontdek nieuwe plaatsen. Ontmoet nieuwe gesprekspartners. Steeds opnieuw zijn dit spannende momenten die zorgvuldige voorbereiding vereisen. Waarom is duidelijk: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk na te laten. Pelikan heeft zijn expertise aangewend en veel tijd en passie geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuwe reeks schrijfinstrumenten perfect voor deze momenten: Stola. Door hun hoogwaardige uitstraling zullen deze schrijfinstrumenten zeker een goede indruk nalaten. Tijdloos, stijlvol en gedistingeerd: Stola belichaamt wat professionele schrijfinstrumenten voor Pelikan betekenen.

In elke situatie en voor elke gelegenheid doorstaat de authentieke kwaliteit, de functionaliteit en het uitzonderlijk design van deze schrijfinstrumenten de test. Op zoek naar een speciaal geschenk om iemand te bedanken? Een gesofisticeerd kerstgeschenk? Het merk Pelikan brengt innovatieve schrijfinstrumenten die een blijvende indruk nalaten. Zodat jij succesvol bent! Dat is ons doel – en jouw geslaagde boodschap.

De 3 nieuwe reeksen schrijfinstrumenten van Pelikan: Stola

De juiste keuze

Praktische elementen werden vanaf het begin in beschouwing genomen, zoals de keuze van materialen. Het penlichaam is vervaardigd uit gelakt koper. Dit geeft de schrijfinstrumenten extra gewicht, waardoor ze beter in de hand liggen. De doppen en bovenstukken zijn gemaakt uit aluminium, wat tegengewicht geeft en zorgt voor extra schrijfcomfort. Bovendien is dit materiaal uitermate geschikt voor lasergravure.

De unieke clip onderscheidt zich door zijn autonoom karakter en hoge herkenningsgraad: de clip nestelt zich elegant rond elke pen. Het is een echte blikvanger die uitblinkt door zijn origineel profiel. De drie verschillende producten binnen deze reeks hebben de clip gemeenschappelijk. Subtiele verschillen zijn merkbaar in de afwerking van het penoppervlak en de implementatie van de details.

De nieuwe Stola serie: innovatieve schrijfinstrumenten van Pelikan met een eigen karakter.