Branduri puternice,
intr-o singură familie!
Pelikan Group

Aceste branduri acum asigură o gamă larga de servicii și produse pentru orice client.

Pelikan Group

Pelikan Group are sediul în Berlin și este un un brand cunoscut pentru produsele sale de papetărie și birotică de cea mai bună calitate. Gama de produse este deosebit de extinsă cuprinzând de la hârtie și șervețele până la rucsaci si instrumente de scris de lux. Sortimentul atractiv și divers cuprinde următoarele grupe de articole- scris/pictat/craft, rucsaci/ghiozdan/rucsaci școlari, office, instrumente de scris premium și cadouri/felicitări.

Pe lângă acest portofoliu extins de produse, Pelikan Group mai deține o companie de servicii care oferă support logistic și IT. Sub umbrela Pelikan group găsim companiile Pelikan, herlitz, Susy Card și Geha. Dintre acestea, herlitz și Pelikan se bucură de un brand foarte ușor cunoscut în Germania și restul Europei (ăn Germania peste 90% au recunoscut brandurile conform studiului Dialego realizat in perioada 2013-2014). În materie de articole școlare și de office, sunt unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe glob.

Producător internațional de produse de calitate cu o istorie de peste 100 de ani, astăzi Pelikan are 18 subsidiare în Germania, Argentina, Mexic, Belgia, Elveția, Italia, Spania, Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, România, Emiratele Arabe Unite, Japonia, Taiwan și Malaesia. Grupul are fabric de producție în Germania, Columbia, Mexic și Polonia, iar produsele ajung în aproape toate țările lumii.

Director Generali: Hooi Keat Loo, Claudio Esteban Seleguan

 

Din 1 martie 2014, compania Pelikan a preluat distribuția și activitățile de marketing ale Herlitz PBS AG în Germania și Austria. Pe lângă Pelikan și Herlitz, brandurile Geha și SusyCard întregesc gama de produse ale Pelikan Group.

Aceste branduri acum asigură o gamă larga de servicii și produse pentru orice client.

Brandurile noastre:

Pentru o mai bună înțelegere vă rugăm să dați un click pe logoul potrivit: