Penița ta la comandă

Penița ta la comandă

Puteți vizita site-ul Pelikan

Penița ta la comandă - vizită la fabricant - disponibil acum pe site

De foarte mult timp deja, mulți colecționari pasionați de instrumente de scris fine și Pelikan și-au dorit să achiziționeze o peniță special confecționată pentru ei. Pentru că ei știu că inima fiecărui stilou este penița. De asemenea, ar fi încântați să arunce o privire în spatele scenei și să experimenteze de aproape producția unor stilouri de înaltă calitate.

Suntem fericiți să vă facem visele să devină realitate! Odată pe lună, fabrica Pelikan își deschide ușile într-o zi specifică de muncă în Peine/Vöhrum. Nu ezitați să rezervați ziua numită, în mod individual, confortabil, de pe internet.

Care peniță?

Sunt 2 penițe de aur colorate la modelele Souveran din care puteți alege, disponibile în patru mărimi 400, 600, 800 și 1000. Aceste penițe sunt echipate cu vârf special de iridium, care vor fi tăiate de către unul din specialiști penițelor Pelikan, conform dorințelor dumneavoastră. Pentru a servi diferitelor nevoi, este necesar să se utilizeze un vârf de dimensiuni mai generoase.

Vă rugăm să înțelegeți că din motive de confidențialitate, nu este permis să urmăriți cum este tăiată penița. În orice caz, penița va fi testată imediat după ce a fost tăiată, atât cât este necesar, pentru a fi siguri că a fost atins efectul dorit, perfecțiunea. Acest concept ne permite să îndeplinim aproape orice dorință, îl numim "Make a wish nib".

Șlefuirea nu poate fi urmărită, dar imediat ce se termină procesul puteți încerca penița să vedeți dacă corespunde cerințelor Dvs. Acest proiect se cheamă Penița dvs. la comandă, deoarece dorim să satisfacem toate cerințele.

Penițele 400 și 600 sunt fabricate din aur de 14 carate, în timp ce penițele 800 sunt făcute din aur de 18 carate. Datorită rodinizării, aceste penițe au un design atractiv bi-color. Toate penițele au gravura specială Pelikan, dar pentru comenzile speciale un S este adăugat (peniță specială).

Ele sunt potrivite pentru stilourile Souveraen din gama Pelikan disponibilă. (Sunt totuși câteva modele istorice în care aceste penițe nu se potrivesc).