Stilouri

Stilouri

Alegeți o opțiune
Sistem de alimentare
Accesori
Peniță
culoare
Prețuri (RRP)
Souverän® negru-albastru-argintiu
 Souverän - Stilou
Souverän® albastru-negru
 Souverän - Stilou
Souverän® negru-verde
 Souverän - Stilou
Souverän® negru-roșu
 Souverän - Stilou
Souverän® negru
 Souverän - Stilou
Souverän® Tortoiseshell White
 Souverän - Stilou M 400
Souverän® negru-argintiu
 Souverän - Stilou M 805
Toledo® Auriu
 Stiloul Toledo M 900
Classic Negru-Argintiu
 Stilou Classic M205
Classic alb-argintiu
 Stilou Classic M205
Classic Highlighter galben
Classic verde-marmură
 Stiloul M200 Classic
123

Stilouri excelente de la Pelikan - Clasicul între instrumentele de scris

Timp de decenii, popularitatea lui a rămas neclintită - stilourile sunt printre cele mai admirate instrumente ale scriitorilor sofisticați și ale colecționarilor și cunoscătorilor. Deceniile de experiență în dezvoltarea instrumentelor de scris este ceea ce face din stilourile noastre capodopere fascinante.

Stilouri exclusiviste de la Pelikan: instrumente de scris fascinante și migăloase care asigură cele mai bune condiții pentru un scris de mână atrăgător și expresiv. Mânuirea comodă și fiabilitatea lor de zi-cu-zi fac din stilourile Pelikan partenerul ideal pentru oamenii care apreciază confortul suprem la scris.

Fiecare stilou este o capodoperă

În prezent au apărut pe piață diverse instrumente de scris.  Dar dacă totuși simțiți că un design superior face parte din experiența complexă a scrisului atunci stilourile Pelikan sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră. De aceea la Pelikan, găsiți stilouri clasice, cum ar fi cel cunoscut în totă lumea cu numele de "Stresemann" din seria Souverän®, precum și modele noi, cu design remarcabil.

Descoperiţi portofoliul nostru bogat de stilouri care au entuziasmat atât cunoscătorii cât şi nou-veniţii ani de zile în egală măsură.

Create de experţi calificaţi, fiecare stilou al casei Pelikan este o capodoperă de sine stătătoare. Încă de la prima vedere aspectul armonios atrage privirea. Liniile clasice, ornamentele de bun gust sau formele moderne înconjoară motivele multidimensionale ale fiecărei ediţii.

Stilourile Pelikan conving prin bogăţia detaliilor ce complementează aspectul general. Tocmai de aceea stilourile Pelikan se bucură de o recunoaştere mondială iar stilul atemporal a brandului lor este printre cele mai admirate.