Pixuri

Pixuri

Alegeți o opțiune
Accesori
culoare
Prețuri (RRP)
Souverän® negru-albastru-argintiu
 Souverän - pix (mecansim twist) K 805
Souverän® albastru-negru
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® negru-verde
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® negru-roșu
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® negru
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® Tortoiseshell White
 Souverän - Pix (mecanism cu apăsarea butonului) K 400
Souverän® negru-argintiu
 Souverän - pix (mecanism twist) K 805
Classic Negru-Argintiu
 Pix Classic K205 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic alb-argintiu
 Pix Classic K205 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic verde-marmură
 Pix Classic K200 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic negru-argintiu Inele
 Pix Classic K215 (cu mecanism de apăsare de buton)
Pura® negru-argintiu
 Pix Pura K40 (cu mechanism de răsucire)
12

Pixuri clasice Pelikan – companion fidel

În lumea instrumentelor de scris, pixurile sunt o inovație revoluționară. În 1950, primele mostre erau deja disponibile pe piața germană. Datorită longevității și a rezervelor ușor de înlocuit, pixurile sunt instrumentul de scris ideal pentru multă lume, în activitatea de zi-cu-zi.

Datorită design-ului neobișnuit, pixurile de la Pelikan sunt mai mult decât un simplu instrument de scris, funcțional. Mecanismul fiabil al pixurilor cu răsucire și retractabile sunt perfecte în fiecare detaliu astfel că pixurile Pelikan sunt fiabile, un partener de zi-cu-zi. Rezervele de mare capacitate, cu pastă necorectabilă, sunt ideale pentru activități zilnice datorită longevității lor. Componentele tehnice ale fiecărui pix Pelikan sunt atractiv integrate în designul ediției respective. Peste tot în lume, pixurile noastre sunt populare deoarece sunt instrumente de scris, fiabile, și accesorii de înaltă calitate.

Ieșiți în evidență cu Pelikan

Pixurile sunt acum printre cele mai des folosite instrumente de scris. Cu pixurile Pelikan, ieșiți din monotonia instrumentelor de scris obișnuite și imprimați eleganță. Gama noastră în continuă dezvoltare oferă numeroase design-uri deosebite prin edițiile sale speciale; fiecare în parte este o interpretare modernă a tradiției Pelikan de decenii.

Numeroase design-uri de la Pelikan au fost cunoscute la început sub formă de stilouri. Designul în dungi utilizat de seria Souverän este cunoscut și azi ca "Stresemann". Acesta și multe alte modele au fost transferate și pixurilor cu răsucire și retractabile. În afara stilourilor, multe ediții includeau și pixuri chiar de la început. Orice utilizator cunoscător de stil are astfel ocazia să aleagă și din multe design-uri cunoscute în ce privește pixurile Pelikan.

Tradiție și inovație

Pelikan reprezintă tradiția combinată cu inovație de ultimă oră. În special în ceea ce privește design-ul, decorațiile noastre combină măiestria tradițională cu cele mai moderne tehnici de finisaj modern. Gravuri valoroase sunt puse în valoare de rășină de mare transparență; tehnici tradiționale de pictură completează stilistic decorațiuni moderne din metal, fabricate din rodiu sau aluminiu. Indiferent ce instrument de scris alegeți - elegantele pixuri Pelikan vă garantează obținerea unei simbioze șic între tradiție și progres.