Creioane

Creioane

Alegeți o opțiune
Accesori
culoare
Prețuri (RRP)
Souverän® negru-albastru-argintiu
 Souverän – creion mecanic (mecanism cu apăsarea butonului) D 405
Souverän® albastru-negru
 Souverän – Creion mechanic (mecanism cu apăsarea butonului) D 400
Souverän® negru-verde
 Souverän – Creion mechanic (mecanism cu apăsare butonului) D 400
Souverän® negru-roșu
 Souverän – Creion mecanic (mecaism cu apăsarea butonului) D 400
Souverän® negru
 Souverän – Creion mecanic (mecanism cu apăsarea butonului) D 400
Souverän® Tortoiseshell White
 Souverän – creion mecanic (mecanism cu apăsarea butonului) D 400
Souverän® negru-argintiu
 Souverän – Creion mecanic (mecanism cu apăsarea butonului) D 405
Classic verde-marmură
 Creion Mechanic Classic D200 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic Negru
 Creion Mecanic Classic D200 (cu mecanism de apăsare de buton)

Creioane mecanice clasice Pelikan pentru cei sofisticați

Pelikan reprezintă experiența și tradiția ce se îmbină armonios, de generații întregi, în domeniul instrumentelor de scris de înaltă calitate. În afară de stilouri, rollere și pixuri, sunt incluse în gama instrumentelor de scris şi creioane mecanice. Pe parcursul celor 180 ani de istorie continuă a companiei, am știut întotdeauna să armonizăm funcționalitatea și design-ul clasic și să îmbinăm cerințele complexe ale unui scris confortabil cu eleganța șic.

Creioanele mecanice conving printre altele prin mecanismul de alimentare fiabil cu răsucire - apăsare, combinat cu calitatea selectă a materialului. Rezervoarele sunt fabricate în mai multe etape, cu formule de materiale special create pentru Pelikan. Pentru a obține un contur perfect și confort optim la scriere niciun proces de fabricaţie nu este prea greu pentru noi. Prin creioanele noastre mecanice, rafinamentul este literalmente transpus in scris.

Atrăgător, stilat și rafinat

Indiferent de culoarea și forma pe care o preferați, creioanele mecanice au toate un lucru în comun privind “scrisul rafinat”: ele conving prin simpla eleganță. Nuanțe de culori atrăgătoare îmbinate cu negru subtil, rafinate cu aur și argint, în model clasic în dungi și luciu intens - creioanele noastre mecanice oferă o exclusivitate sofisticată.

Faceți o surpriză persoanei admirate cu un cadou foarte special sau răsfățați-vă cu un instrument de scris de înaltă calitate. Desfătați-vă cu confortul luxos și cu stilul grațios Pelikan - deveniți un admirator și în același timp un cunoscător.

Mecanism fiabil Pelikan

În afara numeroaselor variații de culoare și formă, creioanele de la Pelikan diferă din punct de vedere funcțional al mecanismului. Atât mecanismul cu răsucire cât și cel cu apăsare au fost verificate și îmbunătățite timp de multe decenii. Funcționalitatea impecabilă este optim completată de o integrarea perfectă a mecanismului respectiv în designul creionului. Creion mecanic cu răsucire sau cu apăsare ? E un aspect de estetică și gust.