Maki-e Spring & Autumn

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256271./maki-e-spring-autumnhttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256271./maki-e-spring-autumnro_ROMaki-e Spring & AutumntrueMaki-e Spring & Autumnexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Maki-e Spring & Autumn

Flori de cireș și crenguțe de arțar, simbolurile primăverii și toamnei, decorează acest stilou. Pentru a crea aceste simboluri, au fost folosite diferite tehnici de pictură japoneze.

Trei motive tradiționale sunt prezente pe corpul și capacul stiloului: un izvor pe fundal verde, un model cu frunze stilizate de cânepă și o dungă aurie, compusă din multe foițe de aur. Pe corpul stiloului, particule minuscule de sidef aplicate prin tehnica Raden creează dungi strălucitoare. Partea colorată în violet conține un model de linie neîntreruptă, fără sfârșit, ce simbolizează dragostea eternă. Tehnica Harikiri, considerată una dintre cele mai dificile și complicate tehnici Maki-e, este utilizată în zona argintie.

Stiloul “Spring & Autumn” este o capodoperă care unește 175 de ani de tradiție în fabricarea instrumentelor de scris cu metoda tradițională japoneză Maki-e. 

Pe fiecare stilou se regăsesc numărul de ediție limitată și semnătura artistului, gravate de mână. Seria este limitată la 111 instrumente în toată lumea. Fiecare stilou are o peniță din aur de 18 carate placată cu rodiu și este livrat într-o cutie tradițională japoneză din lemn de paulownia. 

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.