Maki-e Dragonfly

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256272./maki-e-dragonflyhttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256272./maki-e-dragonflyro_ROMaki-e DragonflytrueMaki-e Dragonflyexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Dragonfly

Libelulele sunt considerate în mitologia japoneză un simbol al optimismului și perseverenței. În vremuri de război, nobilii Samurai utlizau motive cu libelule pentru a-și decora echipamentul.

Sunt cinci libelule pictate cu grijă pe corpul stiloului. Fundalul colorat al stiloului reprezintă o ”Tsugigami”, ce este o hârtie tradițională japoneză, realizată prin alipirea mai multor fragmente de hârtie. Cinci libelule viu colorate sunt reprezentate prin mai multe tehnici Maki-e, precum Raden, Byakutan-nuri, Kawari-nuri și Togidashi-Taka-Maki-e.

Stiloul “Dragonfly” este o operă de artă care combină experiența de peste 175 de ani a brandului Pelikan, și tehnici sofisticate Maki-e, inclusiv Kaga Togidashi-Taka-Maki-e.

Pe fiecare stilou se regăsesc numărul de ediție limitată și semnătura artistului, gravate de mână. Seria este limitată la 111 instrumente în toată lumea. Fiecare stilou are o peniță din aur de 18 carate placată cu rodiu și este livrat într-o cutie tradițională japoneză din lemn de paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.