Souverän® M800 Raden Royal Gold

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256291./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldhttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256291./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldro_ROSouverän® M800 Raden Royal GoldtrueSouverän® M800 Raden Royal Goldexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție limitată

Souverän® M800 Raden Royal Gold

Raden este o tehnică decorativă tradițională din Japonia, folosită în principal pentru articolele lăcuite și pentru cele din lemn.

Lucrând cu fâșii foarte înguste dintr-un material foarte prețios precum sideful, artistul stiloului Raden crează cu adevărat o frumoasă și impresionantă operă de artă. Fiecare piesă este într-adevăr unică. Primul pas în crearea instrumentului Raden M800 Royal Gold este crearea suprafeței de negru adânc, prin utilizarea lacului japonez Urushi. Apoi, clasicele dungi sunt realizate folosind particule din sidef alb prețios. Foițe de aur de 24k sunt atent așezate ca fundal pentru aceste dungi. În etapa următoare, dungile sunt fixate pe capacul și pe corpul stiloului cu un strat de lac. În cele din urmă, artistul semnează și numerotează fiecare instrument realizat prin tehnica Maki-e, tehnică ce în trecut era rezervată exclusiv împăraților Japoniei, ca recunoaștere a puterii acestora.

Prin ediția limitată de instrumente de scris Raden, Pelikan aplică această minunată tehnică decorativă tradițională japoneză și pe stilourile sale din faimoasa serie Souverän®.

Stilourile Raden M800 Royal Gold sunt adevărate lucrări de artă, cu penițe din aur de 18k, în mărimea M, decorate cu rodiu. Fiecare stilou este livrat intr-o cutie tradițională japoneză din lemn Paulownia.

Instrumentul va fi disponibil din iunie 2017, ediția fiind limitată la 388 bucăți în toată lumea.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.