The Lighthouse of Alexandria

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256295./the-lighthouse-of-alexandriahttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256295./the-lighthouse-of-alexandriaro_ROThe Lighthouse of AlexandriatrueThe Lighthouse of Alexandriaexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

The Lighthouse of Alexandria

Ediția limitată ”The Lighthouse of Alexandria” face parte din seria ”Cele șapte minuni ale lumii”. De această dată se aduce tribut celei mai înalte construcții din rândul celor șapte minuni ale lumii - farul din Alexandria. Farul din Alexandria a fost construit în secolul al 300 î.e.n. în Egipt, pe insula Pharos, și a luminat coasta egipteană timp de mai mult de 1000 de ani. A fost de asemenea primul far ce utiliza focul pentru a lumina.

Stiloul exclusiv de la Pelikan evocă această minune tehnică și artistică cu același grad de precizie și măiestrie. Chiar și prezentarea este unică: stiloul este așezat sub o cupolă de sticlă concepută pentru a fi o reminiscență a originalului. Corpul stiloului, de albastru închis lăcuit, și încadrat de margini aurite și de clipsul placat cu aur, subliniază valoarea acestui stilou. Partea superioară este împodobită cu o imagine gravată a monumentului.

Alte caracteristici ale modelului ”The Lighthouse of Alexandria” pot fi găsite pe capacul albastru închis, sub forma a patru ferestre ale farului ce sunt reproduse în formă stilizată. Colecționarii precum și cei pasionați de detalii vor fi fascinați de finețea peniței din aur 18 carate, decorată cu o gravură reprezentând focul. Fiecare piesă are un număr individual de ordine inscripționat pe mecanismul de umplere.

Despre această ediție

Ediția limitată este limitată la 440 de stilouri, numărul fiind o aluzie la înălțimea structurii: farul avea 440 de picioare înălțime (134 de metri) și construcția sa a durat peste 20 de ani. A fost considerat o capodoperă arhitecturală și încă este cel mai înalt far construit vreodată în lume.

Ediția ”Lighthouse of Alexandria” a fost lansată în anul 2007 într-un număr limitat la 440 de piese la nivel mondial.

 

Mai multe informații

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.