The Pyramids of Giza

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256296./the-pyramids-of-gizahttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256296./the-pyramids-of-gizaro_ROThe Pyramids of GizatrueThe Pyramids of Gizaexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

The Pyramids of Giza

Mărturia unei culturi de mult uitate

Prin stiloul ”Pyramids of Giza” Pelikan aduce tribut unei capodopere ce rămâne unică în istorie prin dimensiunea sa. Între 2950 și 2470 î. Hr. au fost edificate faimoasele monumente funerare pentru faraonii din Egipt (Cheops, Chepren, Mycerinus), care au supraviețuit secolelor.

Aceste locuri de veci concepute pentru faraoni și regi au inspirat numeroase opere de artă, între care și acest elegant instrument de scris care-i va fascina pe iubitorii Egiptului antic. Numeroasele detalii meticuloase fac aceste stilouri Pelikan cu adevărat speciale - forma vârfului capacului aduce un omagiu coroanei faraonului Cheops. Execuția fină a logo-ului Pelikan în relief demonstrează că s-a creat o bijuterie printre stilouri.

Despre această ediție

Fiecare piesă a ediției limitate are un număr de serie individual, care certifică faptul că stilourile sunt piese unicat. Ediția este limitată la 445 de piese la nivel mondial - cifra reprezentând un tribut adus istoricului grec Herodot care a cules multe informații legate de piramide în anul 445 î. Hr.

Ediția ”Pyramids of Giza” a fost lansată în anul 2004 într-un număr limitat de 445 de bucăți la nivel mondial.

 

Mai multe detalii

Detalii extraordinare

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.