M101N Bright Red

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256324./m101n-bright-redhttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256324./m101n-bright-redro_ROM101N Bright RedtrueM101N Bright Redexclusive
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială

M101N Bright Red

Strălucire intensă- prezență inconfundabilă. Cu Ediția Specială M101N Bright Red, Pelikan întregește colecția cu o adevărată operă de artă. Este o continuitate naturală și senzuală a modelelor M101N Tortoiseshell Brown, M101N Lizard și M101N Tortoiseshell Red. Bright Red este un instrument destinat colecționarilor familiari cu istoria Pelikan.

Corpul roșu vibrant și capacul sunt confecționate din acril de cea mai bună calitate cu un model marmorat distinctiv. Rășina sintetică de bună calitate a capacului și a mânerului de umplere devin mai strălucitoare în timpul uzului. Asta înseamnă că Bright Red va fi mai strălucitor cu cât este utilizat mai intens. Marmorarea elegantă este în perfectă armonie cu accesoriile din aur de 24 de carate. Există 4 variante la penița din aur de 14k: EF,F,M și B.

Acest set, cu cutie cadou și sticluță de cerneală 4001, este disponibil pentru o perioadă limitată de timp, începând cu Martie 2017.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.