Souverän® negru-argintiu

Souverän - Stilou M 805

 Souverän - Stilou M 805
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Un veritabil clasic

În 1929, Pelikan a fost prima companie din lume care a introdus mecanismul cu piston diferențial. Aceasta tehnică face ca axul din interiorul stiloului să pornească mai repede decât piesa din capătul opus, cu ajutorul a două fire diferite. Până azi, acest stilou există în mai multe variante, și chiar dacă designul și soluțiile tehnice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, mecanismul de bază rămâne același.

O variantă în negru și argintiu a fost lansat în 2002, în stilul modelelor disponibile în negru în anii 1980. Cu corpul fabricat din rășină de înaltă calitate, acest model este dotat cu o fereastră verde transparentă pentru vizualizarea nivelului cernelii. În locul placajului cu aur este folosit placajul cu paladiu, care oferă stiloului Souveran negru-argintiu o splendoare unică.

După succesul enorm al seriei Souveran 405 și 805 în culori speciale negru-argintiu, Pelikan a lansat modelul 605 în formă de ediție limitată. Modelele din ediția specială - stilouri cu penițe EF, F, M, și B, pixuri cu mecanism twist și rollere - sunt adevărate piese de colecție disponibile în număr limitat.

Dacă iubești clasicul, e clar că vei aprecia un instrument de scris Souveran.

 

Mai multe detalii

Însoțit perfect de accesoriile noastre

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.