Souverän® 605 White-Transparent

Souverän® M605 White-Transparent

 Souverän® M605 White-Transparent
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială

Souverän® 605 White-Transparent

Plin de grație și eleganță subtilă. Astfel poate fi descris stiloul Souveran 605 Alb-Transparent. Mulțumită culorilor sale ton pe ton, pare simplu la prima vedere, dar aceasta este o falsă impresie. Notele luminoase de alb scot în evidență această reinterpretare modernă a clasicului Souveran.

Corpul alb, parțial transparent, este realizat din acetat de celuloză, folosind o metodă tradițională deosebit de dificilă. Pentru părțile albe, este utilizată rășină de cea mai bună calitate. Clipsul și inelele sunt acoperite cu paladiu, iar penița din aur de 14k, placată complet cu rodiu, se potrivește perfect cu restul accesoriilor de culoare argintie. Chiar și părțile interioare parțial vizibile prin dungile albe ale corpului și partea superioară a stiloului sunt armonizate perfect cu nuanțele de alb-argintiu.

Fiecare stilou este asamblat manual și verificat meticulous, pentru a garanta calitatea.

Stiloul Souveran 605 Alb-Transparent este livrat într-o cutie exclusivă de cadou, special concepută pentru acesta. Seria va fi disponibilă sub formă de stilou cu mecanism cu piston și pix începând cu Octombrie 2017.

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.