Cutia colecționarului

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256378./cutia-colec%C8%9Bionaruluihttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256378./cutia-colec%C8%9Bionaruluiro_ROCutia colecționaruluitrueCutia colecționaruluiexclusive-text-background

Cutia colecționarului

Avem vești excelente pentru colecționarii și iubitori de stilouri: noua cutie pentru colecționari este acum disponibilă! Această cutie deosebită este un mod elegant de a vă păstra instrumentele de scris, și nu ocupă mult spațiu.

Rama este realizată din MDF solid și acoperită cu lemn de nuc american, la rândul său protejat de un strat de lac transparent.

Fiecare cutie are trei tăvițe ce oferă spațiu pentru 24 de instrumente în total. Chiar și stilourile de dimensiuni mari precum modelul Souverän® M 1000 vor încăpea fără probleme. Interiorul fiecărei tăvițe este acoperit în totalitate de piele ecologică de culoare crem. Astfel Astfel, instrumentele de scris vor fi complet protejate împotriva zgârieturilor.

Capacul superior este realizat din sticlă de siguranță, prin care puteți admira instrumentele plasate în primul sertar. Baza cutiei, echipată cu piciorușe de plastic, face ca această cutie să poată fi plasată pe aproape orice suprafață.

Logo-ul Pelikan se regăsește pe partea frontală a cutiei. Aceasta nu are nevoie de prea mult spațiu, având următoarele dimensiuni:

  • 25cm lățime
  • 20cm adâncime (+1,2cm pentru mânere)
  • 13,5cm înălțime

Bucură-te de colecția ta!

 

Mai multe informații

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.