Produse din piele

Etui Black din piele impregnată pentru două instrumente de scris

 Etui Black din piele  impregnată pentru două instrumente de scris

Există mai multe căi de a păstra frumusețea instrumentului dvs. de scris de-a lungul anilor. De exemplu puteți să-l păstrați acasă, unde se află în siguranță. Dar dacă doriți să vă bucurați de el oriunde ați merge, veți avea nevoie de un etui care să-l protejeze în cele mai dificile situații.

Etuiurile clasice de piele de la Pelikan vor proteja în mod elegant instrumentele dumneavoastră de scris, oriunde veți merge, și indiferent dacă doriți să luați unul, două sau trei instrumente de scris. Puteți alege între o versiune de culoare neagră sau una neagră cu accent verde.

Dacă doriți opțiuni în culori mai puternice, care să vă reflecte personalitatea, puteți alege între alte culori la modă, prin etuiuri disponibile în piele lucioasă. Dimensiuni disponibile: mediu pentru două instrumente de scris. Căptușeală interioară din nailon.
Bucurați-vă de fiecare detaliu: cusăturile fine și fermoarul sunt la culoarea etuiului având evidențiată elegant pe fermoar sigla Pelikan, iar benzile elastice din interior pentru instrumentele de scris sunt acoperite cu piele, pentru a evidenția mai puternic valoarea și calitatea acestui etui.

 

Acest etui elegant din piele este disponibil în două versiuni diferite, piele nappa sau top grain:

Pielea nappa foarte moale și netedă este deja bine cunoscută fanilor Pelikan deoarece este folosită pentru toate celelalte port-stilouri,  cum ar fi TG21. Pielea top grain pe care am ales-o ca alternativă suplimentară este foarte robustă și în același timp elegantă. Alegerea vă aparține!

Toate celelalte caracteristici sunt identice pentru ambele etuiuri: acestea sunt realizate 100% din piele veritabilă (piele bovină) cu logo-ul Pelikan marcat în relief pe partea din față, în mod discret și elegant.

Fermoarul negru este flexibil și absolut rezistent. Nu se deschide accidental și nu pune în pericol cărțile de credit (așa cum o fac încuietorile magnetice). Fermoarul este elegant şi ușor de manevrat, datorită formei alungite. Este placat cu rodiu și prezintă discret logo-ul Pelikan.

Căptușeala este din catifea neagră, material moale ce apără stilourile și în același timp ascunde orice urme posibile de cerneală. Două elastice rezistente pot menține unul sau două stilouri sub banda de piele.

Acest etui din piele oferă un bun raport cost/eficiență prin simplitatea discretă și înalta calitate a materialelor.

 

 

Accesorii care fac diferența

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.