Classic Negru

Stilou cu cartuşă Classic P200 – NOU!

 Stilou cu cartuşă Classic P200 – NOU!
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Pur și simplu classic

Dacă ai nevoie de un instrument de scris de excelență, oprește aici. Classic negru este un instrument de scris care are corpul și capacul realizate din rășini de înaltă calitate de culoare neagră. Inelele decorative placate cu aur de 24 carate precum și clipul tradițional oferă un design deosebit acestui instrument de scris care este prevăzut cu o fereastră verde-transparentă pentru vizualizarea cernelii.

Modelul Classic negru de marmură este dotat cu un mecanism cu piston. Penița este din oțel inoxidabil și este disponibil în mai multe dimensiuni.

Acest stilou este disponibil și cu piese metalice (M205) și cu sistem cu cartușe. P200 pentru modelul de aur, și P205 pentru modelul de argint. M reprezintă prescurtarea mecanismului (ca și în mecanism cu piston), iar P stă for patron (cuvântul german pentru cartuș).

O formă clasică cu un mecanism practic

Din când în când ne-au întrebat de ce Pelikan nu oferă modelul Classic cu mecanism piston M 200 și M 205 și cu sistem cu cartușe pentru cei care călătoresc mult și preferă să schimbe repede cartușul. Mai întâi am ezitat. Pelikan este simbolul fabricării stilourilor clasice cu mecanism piston. Dar când cererea a crescut, am decis să acționăm. Acum, suntem uimiți de frumusețea simplă a modelului P200.

Suntem bucuroși că am putut oferi o variantă mai populară în culoare neagră - cu modele aurii sau argintii. Pentru mai multe detalii privind modelul argintiu, verificați informațiile despre P205.

Modelul de auriu are o peniță din oțel inoxidabil placat cu aur de 24 carate și este disponibil în patru grosimi: EF, F, M, B. Pentru a schimba cartușul, stiloul poate fi deschis chiar la inel cu o singură răsucire. Tot așa se acționează și dacă dorim să schimbăm penița.

Combinat cu colecția de cerneală Edelstein este oferit în cutii atractive de metal - și cu siguranță va captura privirile. Scris fericit....

 

classic p 200

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.