Classic Negru-Argintiu

Stilou cu cartuşă Classic P205 – NOU!

 Stilou cu cartuşă Classic P205 – NOU!
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Pur și simplu classic

Seria Classic 205 negru include instrumente de scris care au corpul și capacul realizate din rășini de înaltă calitate neagră. Au clipul de culoare argintie și inelele cromate. La cerere poate fi dotată cu fereastra de vizualizare cerneală de culoare gri închis, care armonizează cu corpul negru.

Stiloul Classic 205 negru are un mecanism cu piston testat. Penița este din oțel inoxidabil și este disponibil în mai multe dimensiuni.

Acest instrument de scris sofisticat și lustruit la perfecțiune creat de Pelikan este împachetat într-o cutie clasică de cadou. Admiratorii stilului Pelikan vor fi uimiți de modelul Classic 205.

Acest stilou este disponibil și cu piese metalice (M200) și cu sistem cu cartușe. P200 pentru modelul de aur, și P205 pentru modelul de argint. M reprezintă prescurtarea mechanismului (ca și în mecanism cu piston), iar P stă for patron (cuvântul german pentru cartuș).

O formă clasică cu un mecanism practic

Din când în când ne-au întrebat de ce Pelikan nu oferă modelul Classic cu mecanism piston M 200 și M 205 și cu sistem cu cartușe pentru cei care călătoresc mult și preferă să schimbe repede cartușul. Mai întâi am ezitat. Pelikan este simbolul fabricării stilourilor clasice cu mecanism piston. Dar când cererea a crescut, am decis să acționăm. Acum, suntem uimiți de frumusețea simplă a modelului P200.

Suntem bucuroși că am putut oferi o variantă mai populară în culoare neagră - cu modele aurii sau argintii. Pentru mai multe detalii privind modelul auriu, verificați informațiile despre P200.

Modelul argintiu are o peniță din oțel inoxidabil și este disponibil în patru grosimi: EF, F, M, B. Pentru a schimba cartușul, stiloul poate fi deschis chiar la inel cu o singură răsucire. Tot așa se acționează și dacă dorim să schimbăm penița.

Combinat cu colecția de cerneală Edelstein este oferit în cutii atractive de metal - și cu siguranță va captura privirile.

 

classic p 200

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.