Classic Highlighter galben

Classic M205 DUO Highlighter Galben - Stilou

 Classic M205 DUO Highlighter Galben - Stilou
Descrierea produsului
Fapte și cifre

O inovație clasică:

Se poate ca un produs clasic să fie o inovație?
Da, se poate.
Pelikan a reușit să combine un stiloul cu markerul într-un singru produs.

Stiloul Classic DUO Marker vă va permite să subliniați pasaje de text cu galben strălucitor și să luați notițe cu același instrument de scris. Penița largă din oțel inoxidabil în dimensiuni BB asigură plăcerea scrisului oferit de un stilou, dar este, de asemenea, suficient de lată pentru a marca pasajele importante.

Cerneala galben-fluorescentă, care a fost dezvoltată special pentru acest produs, este adaptat cerințelor tehnice unui stilou de calitate. Din acest motiv folosirea sa este recomandată exclusiv cu acest instrument de scris, și nu poate fi folosit cu alte stilouri.

Atât design-ul cât și funcțiile combinate ale modelului Classic DUO Marker i-au convins pe membri juriului de experți. Această ediție specială a fost premiată cu mai multe premii - ”ISPA Award” la Paperworld 2011, ”IF Product Design Award 2011” precum și ”Red Dot Award 2011”.

Stiloul Classic DUO Marker este împachetat într-o cutie de cadou, care capturează privirea oricui și este completat cu o sticluță de cerneală galbenă pentru evidențierea textelor. Dacă căutați un cadou - l-ați găsit la noi.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.