Ediție limitată „Spirit of 1838“

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.257910./limited-edition-spirit-of-1838https://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.257910./limited-edition-spirit-of-1838ro_ROLimited Edition „Spirit of 1838“trueEdiție limitată „Spirit of 1838“exclusivev2016-exclusive-nav-collections
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție limitată - Spirit of 1838

Spiritul anului 1838

De la chimist la regele cernelurilor. Carl Hornemann a avut două trăsături semnificative care i-au caracterizat realizările: expertiza științifică și o mare doză de pasiune. Astfel, avea să devină fondatorul unei fabrici de vopsele și cerneluri care s-a dezvoltat la nivel global, devenind o companie internațională de succes. Pelikan a sărbătorit „180 ani de pasiune” în 28 Aprilie. Felicitări!

Carismă

Simbolul nostru aniversar este un omagiu adus creației stilate care a stârnit dorințe nemărginite, timp de decenii: Souverän cu elegantul său aspect dungat. Clasicul stilou verde cu dungi negre, este ambasadorul și emblema Pelikan. În prezent, încântă utilizatorul cu eleganta ediție în argintiu și neagru. O prezență carismatică cu un spirit unic.

Diamante

Mici pietre cu efect orbitor. Puteți vedea cu ușurință cum faimosul pelican de pe capac își apără puiul și, la o privire mai atentă, veți observa că acesta are în cuib trei diamante strălucitoare. Acestea reprezintă o alegorie a încrederii, fiabilității și a faptului că sunt fabricate în Germania, valori pe care Pelikan le ia foarte în serios. O idee strălucitoare.

O piesă prestigioasă

Penița reprezintă inima fiecărui stilou. Datorită flerului original și a deceniilor de experiență, angajații noștri foarte calificați produc piese delicate din aur, cu caracter puternic. O peniță din aur placată cu argint și gravată special încoronează stiloul „Spirit of 1838”. Încă de la prima vedere este evident că cerneala acestui stilou este seva care îi dă viață.

Ediție limitată

Fiecare instrument este unic. Fiecare instrument unic este un favorit. Fiecare instrument favorit este gravat cu numărul de ediție. Deși sună destul de tehnic, acest fapt conferă acestor stilouri un farmec natural extraordinar: aura exclusivității. Ediția limitată stârnește dorință - dorința de a deține unul dintre cele 180 de astfel de stilouri disponibile la nivel mondial. Ediția este limitată, dar plăcerea durează o viață.

Argint Sterling

Eleganța clasică întâlnește finisajul premium. Ornamentele din argint strălucitor decorează capacul, inelele și clipsul Pelikan la acest stilou aniversar. Corpul stiloului are, de asemenea, un aspect foarte elegant datorită argintului sterling și a delicatei tehnici de gravare guilloche. Pentru cel ce este suficient de norocos să dețină o astfel de comoară, acest stilou aniversar va fi cu siguranță favoritul special al colecției.

 

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.