Maki-e Peacock

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.259424./maki-e-peacockhttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.259424./maki-e-peacockro_ROMaki-e PeacocktrueMaki-e Peacockexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Peacock

Păunul este considerat a fi una dintre cele mai frumoase păsări de pe glob, datorită culorilor excepțional de vii ale penajului său. În mod surprinzător, păunii se pot hrăni cu plante și insecte otrăvitoare fără a fi afectați. Datorită acestui lucru, oamenii au început să considere aceste păsări ca fiind foarte folositoare și valoroase. Ulterior, păunul a început să fie considerat un simbol al fericirii, având capacitatea de a proteja oamenii de suferință și durere.

Primul pas în procesul de creație al acestui stilou este de a acoperi suprafața corpului cu un strat de lac negru folosind tehnica japoneză Urushi. Apoi, artistul adaugă atent dungile albastre de sidef, în jurul cărora se împrăștie fulgi de aur numiți Kinhirame. În următorul pas, toată suprafața stiloului este acoperită cu o pudră fină de aur și argint. După procesul de uscare, artistul pictează în detaliu penele de păun, folosind lacuri Urushi în culori deosebit de vibrante. În ultima fază, întreaga suprafață este lustruită cu mare grijă.

Maki-e “Peacock” este o adevărată capodoperă care combină cei 180 de ani de experiență a brandului Pelikan cu sofisticata artă japoneză Maki-e, pe cât de veche pe atât de complexă. Acest stilou unic și distinctiv a fost creat prin tehnica Maki-e Kaga-Togidashi. 

Pe fiecare stilou se regăsesc numărul de ediție limitată și semnătura artistului, gravate de mână. Seria este limitată la 111 instrumente în toată lumea. Fiecare stilou are o peniță din aur de 18 carate placată cu rodiu și este livrat într-o cutie tradițională japoneză din lemn de paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.