Classic 205 Olivine

Classic M205 Olivine - Stilou (mechanism piston)

 Classic M205 Olivine - Stilou (mechanism piston)
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Special Edition

Classic 205 Olivine

Încă de la lansarea cernelii Edelstein® Ink of the Year 2018 Olivine, toată lumea a așteptat cu nerăbdare lansarea seriei de instrumente de scris Ediție Specială, Classic 205 Olivine. Această culoare este fabuloasă! După cum sugerează și numele, verdele este inspirat din culoarea măslinelor, o nuanță pură și naturală. Depinzând de modul cum se reflectă lumina, culoarea se schimbă de la nuanțe deschise, asemănătoare pietrelor prețioase, până la nuanțe întunecate, măslinii, în zonele de umbră. Materialele diverse din care sunt realizate componentele instrumentului de scris crează impresia că sunt utilizate numeroase nuanțe perfect asortate de verde, într-un singur obiect uimitor.

Seria Classic 205 Olivine va conține un stilou care funcționează cu mecanism cu piston diferențiat și un pix cu mecanismul traditional cu click. Penița realizată din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, este finisată pînă la perfecțiune pentru a se obține un luciu argintiu superb. În funcție de stilul dvs de scris, aceasta este disponibilă în mărimile EF,F, M și B.

Edelstein® Ink of the Year 2018, împreună cu aceste instrumente de scris deosebite sunt un „must have” pentru orice colecționar!

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.