Souverän® M805 Raden Royal Platinum

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.260664./souver%C3%A4n-m805-raden-royal-platinumhttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.260664./souver%C3%A4n-m805-raden-royal-platinumro_ROSouverän® M805 Raden Royal PlatinumtrueSouverän® M805 Raden Royal Platinumexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție limitată

Souverän® M805 Raden Royal Platinum

Raden este o tehnică decorativă tradițională japoneză folosită în principal pentru articolele lăcuite și pentru cele din lemn.

Lucrând cu fâșii foarte înguste dintr-un material foarte prețios precum sideful, artistul stiloului Raden crează cu adevărat o frumoasă și impresionantă operă de artă. Fiecare piesă este într-adevăr unică.

Primul pas în crearea stiloului Raden M805 Royal Platinum este de a oferi suprafeței efectul de negru intens, prin utilizarea lacului special japonez Urushi. Apoi, clasicele dungi sunt realizate folosind particule din sidef alb prețios. Foițe de platină sunt aplicate cu atenție, una câte una, pe spatele fiecărei dungi. În etapa următoare, dungile sunt fixate pe capacul și pe corpul stiloului cu un strat de lac. În cele din urmă, artistul semnează și numerotează fiecare instrument realizat prin tehnica Maki-e, tehnică ce în trecut era rezervată exclusiv împăraților Japoniei, ca recunoaștere a puterii acestora.

Prin ediția limitată de instrumente de scris Raden, Pelikan aplică această minunată tehnică decorativă tradițională japoneză și pe stilourile sale din faimoasa serie Souverän®.

Stilourile Raden M805 Royal Platinum sunt adevărate opere de artă, având o peniță fină din aur de 18K, complet placată cu rodiu, de dimensiune M. Fiecare stilou este ambalat într-o cutie japoneză tradițională, confecționată din lemn de Paulownia.

Raden M805 Royal Platinum este disponibil începând cu Septembrie 2018 într-o ediție limitată la 388 de exemplare în întreaga lume.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.