Souverän® M1005 Stresemann

Souverän® M1005 Stresemann

 Souverän® M1005 Stresemann
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Specială

Souverän® M1005 Stresemann

Pe lângă impresionanta sa carieră politică, ministrul de afaceri externe al Republicii Germane, Gustav Stresemann (1879-1929), a devenit faimos și datorită creației unui nou tip de costum. Clasicul costum Stresemann este compus dintr-o pereche de pantaloni în dungi negre și gri, și un sacou negru sau antracit cu un singur rând de nasturi. Stiloul ”Souverän®” de la Pelikan era deja cunoscut în rândul publicului ca și ”Stresemann”, motiv pentru care Pelikan a decis să numească oficial modelul Souverän® în negru și antracit după Gustav Stresemann.

După lansările cu succes pe piață ale seriilor Souverän® Stresemann 405 și respectiv 805, Pelikan continuă prin lansarea celui mai exclusiv model din gama Souverän®, M1005 Stresemann. Elegantul stilou cu piston are o peniță de aur de 18k, complet placată cu rodiu pentru a obține strălucirea sa argintie. Corpul stiloului, cu dungi de culoare antracit, poate induce în eroare prin simplitatea sa, acesta fiind de fapt realizat din acetat de celuloză printr-un proces extrem de laborios și îndelungat care conferă seriei caracterul său elegant.

Instrumentul de scris Souverän® M1005 Stresemann este livrat într-o frumoasă cutie de cadou (G15). Pentru un contrast de culoare deosebit, adecvat acestui stilou, recomandăm cerneala Edelstein® în nuanța Mandarin.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.