Limited Edition „Herzstück 1929“

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.260926./limited-edition-herzst%C3%BCck-1929https://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.260926./limited-edition-herzst%C3%BCck-1929ro_ROLimited Edition „Herzstück 1929“trueLimited Edition „Herzstück 1929“exclusivev2016-exclusive-nav-collections
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Limited Edition - „Herzstück 1929“

Mobilitate infinită

Ingeniozitate creativă. Libertate fără margini. O epocă dinamică. Progres prin care avansează o întreagă generație.

Berlin, Paris, New York: orașele înfloritoare cu milioane de locuitori sunt în permanență în mișcare, cu inovații în domeniul mobilității ce dictează viteza de transport. Automobilele circulă fără ajutorul cailor, iar aeronava Contelui von Zeppelin face înconjurul lumii, în timp ce giganți ai oceanului traversează mările și căi ferate unesc națiuni. Inspirat de toate acestea, în 1929, Pelikan lansează un nou instrument de scris ce pornește într-o călătorie unică.

Theodor Kovács & Fritz Beindorff

Îndrăzneala de a inova. Un inventator și un vizionar ce sunt cu un pas înaintea vremurilor lor.

Într-o perioadă sclipitoare a revelațiilor, inginerul Theodor Kovács dezvoltă un prototip de stilou revoluționar, cu un mecanism cu piston diferențial. Proprietarul Pelikan, Fritz Beindorff, recunoaște însemnătatea invenției și achiziționează patentul în 1927. Înregistrarea patentului în Germania urmează în anul 1928, și, doar un an mai târziu, primul stilou transparent Pelikan cu mecanism cu piston patentat intră în producția de serie.

O nouă revoluție

Inovator. Mobil. Revoluționar. Noul mecanism cu piston schimbă cultura scrisului.

O mică întorsătură cu efect revoluționar: tehnologia inovatoare cu două înfiletări diferite în stilou face ca axul să se învârtă mai rapid decât mânerul stiloului. Instrumentul de scris poate astfel reține un volum mai mare de cerneală, poate fi umplut mai ușor și nu produce pete de cerneală. Avantajul major asupra stilourilor tubulare care dominau piața până în acel moment este ușurința de a folosi acest instrument de scris în mișcare, de către călători.

Herzstück 1929

Iconic. Modern. Exclusiv. Ediția limitată reinterpretează forma istorică într-o nouă înfățișare.

Prin atenția imensă la detalii, “Herzstück 1929” aduce omagiu originalului din 1929: fereastra transparentă, clipsul curbat Pelikan, în formă de cioc, capacul cu logo-ul istoric Pelikan, forma și detaliul gripului amintesc de stiloul revoluționar Pelikan din 1929.

Viziune clară

Extraordinar. Transparent. Captivant. Fereastra mare de vizualizare permite noi perspective.

Elementul central al instrumentului de scris aniversar este fereastra mare de vizualizare care se întinde de-a lungul întregului corp al stiloului. Este un design fascinant care nu doar permite vizualizarea nivelului cernelii – ca și în cazul vechiului stilou Pelikan – dar permite și vizualizarea pistonului. Astfel, în momentul în care cerneala pătrunde în stilou, se poate vedea exact cum funcționează mecanismul cu piston. Pistonul este placat cu aur și marcat cu numărul istoric al patentului.

O bucată de aur

Frumos. Rafinat. Placat cu aur. Materialele prețioase, de înaltă calitate ale “Herzstück 1929” radiază lux.

Acest stilou arată deosebit și exclusiv prin paleta sa de culori limitată la negru și auriu. Același lucru este valabil și pentru materialele din care este fabricat: aramă placată cu aur și o peniță de 18k prin care “Herzstück 1929” își capătă strălucirea. Rășina de înaltă calitate – așa-numita platină a plasticului – este lustruită cu diamante naturale și are proprietăți ce conduc la lustruirea sa prin folosire. Astfel, acest material este caracterizat printr-o suprafață foarte rezistentă, dar extrem de lucioasă.

Frumusețe rară

Limitat. Rar. Desăvârșit. Numărul limitat face ca acesta să fie râvnit de o lume întreagă.

În onoarea originalului, ediția limitată este bazată pe numărul de patent istoric, care se termina în cifrele 462. Numărul de patent complet este gravat pe pistonul aurit, în timp ce numărul individual al fiecărei piese din această serie de 462 de stilouri este gravat pe grip. Este dovada unicității acestor piese de o frumusețe rară.

 

Mai multe detalii

Watch the product video

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.