M101N Grey-Blue

truehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.260996./m101n-grey-bluehttps://archive.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.260996./m101n-grey-bluero_ROM101N Grey-BluetrueM101N Grey-Blueexclusive
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială

M101N Grey-Blue

Pelikan adaugă încă un model tradiționalei serii M101N, și anume M101N Grey-Blue.

Baza tehnică a acestui stilou este modelul M101N. Paleta de culori aleasă, în tonuri de gri și albastru, amintește de un model tradițional din anii 1930. Corpul este realizat din materialul de acetat de celuloză folosit în mod tipic de Pelikan, într-un model unic. Capacul, partea superioară și mânerul pistonului sunt realizate din rășină de înaltă calitate, ce capătă mai mult luciu în urma utilizării și își păstrază astfel strălucirea pentru un timp îndelungat.

Atât clipsul tipic Pelikan în formă de cioc cât și inelele decorative sunt placate cu paladiu. Alături de penița din aur de 14k complet placată cu rodiu, aceste accesorii oferă ediției speciale o notă de eleganță în tonuri argintii.

Acest model este livrat într-o frumoasă cutie de cadou, alături de o călimară de cerneală de culoare Royal Blue. Ambele sunt decorate cu un motiv special, tradițional, făcând din acest set un cadou deosebit pentru orice persoană pasionată de marca Pelikan.

Penița din aur de 14k este disponibilă în patru mărimi: EF, F, M și B.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.