Souverän® 600 Violet-White

Souverän® M600 Violet-White

 Souverän® M600 Violet-White
Descrierea produsului
Fapte și cifre

EDIȚIE SPECIALĂ

Souverän® 600 Violet-White

Această nouă serie de instrumente de scris de la Pelikan, ce se distinge prin caracterul său deosebit, va convinge negreșit prin frumusețe și culoare, reprezentând în același timp o idee de cadou excelentă pentru o persoană specială.

Aceste culori vă vor înviora ziua! Părțile albe ale instrumentului de scris sunt realizate din rășină de înaltă calitate, de o strălucire deosebită obținută în urma procesului special de fabricație și lustruire. Corpul, atent lucrat manual, este realizat din acetat de celuloză și este decorat cu dungile tipice instrumentelor de scris Souverän®, în culorile alb și violet. Toate inelele decorative și clipsul tipic Pelikan, în formă de cioc, sunt placate cu aur de 24k. Stiloul cu mecanism cu piston are penița bicoloră, din aur de 14k și placată cu rodiu, disponibilă în mărimile EF, F, M și B. Este disponibil în aceeași serie și pixul asortat, cu mecanism twist.

Fiecare instrument de scris din această gamă este asamblat manual și verificat cu strictețe pentru a răspunde celor mai înalte standarde în materie de calitate. Instrumentele de scris Souverän® 600 Violet-White dispun de o cutie de cadou cu design special.

Seria este disponibilă începând cu luna mai 2019, în cantități limitate.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.