Creioane
cerate griffix®
A învăța poziția corectă
de scris și controlul
presiunii
Creioane cerate griffix®

Pasul 1: creioanele cerate griffix® ajută la învățarea poziției corecte de scris și nivelului de presiune ce trebuie aplicat asupra hârtiei.

Creioane cerate griffix®

Sistemul deștept de a învăța să scrii

Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan unește în patru etape, patru tipuri diferite de instrumente care sprijină procesul de învățare a scrisului, formând un sistem coerent și consecvent.

Creioanele cerate griffix® sunt perfecte pentru preșcolari, pentru a-i învăța poziția corectă de a ține un instrument de scris prin zona de grip ergonomică, precum și câtă presiune să aplice asupra hârtiei.

  • 8 creioane cerate într-o cutie de plastic de înaltă calitate, cu etichetă pentru nume, ce poate fi reutilizată ca etui pentru creioane.
  • O zonă de grip ergonomică pentru toate cele 8 creioane cu ceară, identică cu zona de grip a instrumentelor de scris din pașii următori ai sistemului de învățare griffix®, pentru ușurarea procesului de învățare și acomodare cu instrumentele de scris
  • Include rezerve pentru mine
  • Model universal atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci

Învățarea scrisului este distractivă cu griffix®!

griffix® este primul concept holistic al cărui rezultat este o gamă de produse care ghidează elevii în procesul de învățare a scrisului, pas cu pas, în mod constant și consecvent, încă din prima clipă. Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan îmbină patru instrumente de scris, dezvoltate special pentru acest proces, într-un sistem standardizat și ordonat pe etape de învățare.

griffix® a fost dezvoltat in strânsă cooperare cu oamenii de știință si cu profesori, special pentru mâinile copiilor. Design-ul ergonomic al zonei de grip sprijină o poziție naturală si relaxată de scris. Datorită zonei de grip universale a instrumentelor de scris din gama griffix®, copii nu trebuie să-și schimbe modul de prindere al instrumentelor de scris atunci când trec de la un pas la altul.

 

Made in Germany