Creion mecanic griffix®
Învățarea unui
scris precis
Creionul mecanic griffix®

Pasul 2: creionul mecanic griffix® ajută copilul să dezvolte un scris de mână mai delicat și să aplice mai puțină presiune asupra hârtiei.

Creionul mecanic griffix®

Folosind creionul mecanic griffix®, al doilea pas din sistemul de învățare a scrisului griffix®scrisul de mână devine mai delicat si copilul dumneavoastră va învăța să aplice mai puțină presiune asupra hârtiei.

Acest pas urmărește de asemenea antrenarea unei mai mari precizii în scris precum și identificarea mâinii dominante. Dacă exercițiile cu creioanele cerate griffix® merg bine, și după identificarea preferinței copilului de a scrie cu mâna stângă sau mâna dreaptă, procesul poate continua cu ajutorul creionului mecanic griffix®

Creionul are aceeași distanță între grip și vârf, și de asemenea același diametru ca rollerul și stiloul griffix®. Prin urmare, nu este nevoie să se învețe o nouă poziție de scris în etapele următoare. Prin acomodarea cu un scris mai fin, copilul va fi pregătit să treacă la etapele următoare în care folosește instrumente de scris cu cerneală, respectiv la folosirea unui roller griffix®, iar apoi stilou griffix®.