Stola III Stiloul
Stola III Stiloul
Dinamic și mereu actual
Mai multe detalii

Designul scrisului

Deschizi uși noi pentru prima dată. Descoperi noi teritorii. Întâlnești parteneri de afaceri noi. Acestea sunt situații incitante care trebuie pregătite cu mare atenție. Nu trebuie să întrebăm „de ce”; este evident: Nu vei primi o a doua șansă pentru a face o primă impresie bună. Pelikan are expertiza necesară și a investit multă pasiune în dezvoltarea unei noi serii de instrumente de scris care este dedicată exact acestei idei: Stola. Cu aspectul de înaltă calitate, cu siguranță va impresiona încă din primul moment. Atemporal, stilat și distinctiv, Stola este întruchiparea noii game de Instrumente de Scris Profesional de la Pelikan.

Datorită calității autentice, celei mai bune funcționalități și design-ului excepțional este potrivit pentru orice situție - și pentru orice ocazie. Cauți un cadou special? Un cadou de Crăciun sofisticat? Brand-ul Pelikan prezintă un instrument de scris inovator care lasă o impresie de lungă durată. Pentru succesul tău! Acesta este scopul nostru - și declarația ta de succes.

Cele 3 noi serii – de instrumente de scris de la Pelikan: Stola

Alegerea corectă

Aspectele practice au fost luate în considerație încă de la început, pornind de la alegerea materialelor. Corpul instrumentului este confecționat din alamă lăcuită. Conferă instrumentului de scris o greutate adițională, permițându-i astfel să se așeze confortabil în mână. Capacele și părțile superioare sunt fabricate din aluminiu, o bună proiectare a contrabalansului care ușurează scrierea. În plus, este materialul perfect pentru o gravare laser de înaltă calitate.

Clips-ul cu un design special, se distinge prin propria lui personalitate cu o mare valoare de recunoaștere: Clpis-urile se cuibăresc perfect în jurul fiecărui instrument de scris. Ele ies în evidență atrăgând cu adevărat privirea datorită profilului lor individual. Toate cele trei noi produse din această gamă, au acest lucru în comun. Diferențe subtile se regăsesc în modul de finisare a suprafeței și în detaliile vizuale implementate.

Noua gamă Stola: instrumente de scris inovatoare de la Pelikan cu o notă personală.