griffix®
Foarfece școlare
griffix®- Foarfecă ergonomică pentru școală

Noile foarfece școlare griffix® sunt concepute special pentru elevi de școală primară și atrag prin soliditate, ușurință în utilizare, ergonomie și design plăcut.

griffix® - Foarfecă ergonomică pentru școală

Noile foarfece școlare griffix® au fost concepute special pentru elevi de școală primară și impresionează prin ușurința și precizia de folosire, stabilitate, formă ergonomică și design special adaptat pentru copii. Toate acestea garantează mai multă distracție în activitățile de craft. 

Noile foarfece griffix® de la Pelikan merită un loc în fiecare ghiozdan, pentru că activitățile de decupaj îmbunătățesc coordonarea și un imaginația vizuală a copiilor, contribuind astfel la o dezvoltare armonioasă.

Mulțumită zonelor de grip ergonomice, acoperite cu material cauciucat moale, foarfecele griffix® de la Pelikan sunt foarte ușor de ținut și de manevrat, și permit atât o tăiere precisă cât și diferite moduri de a ține foarfeca în mână. Lamele rotunjite sunt extrem de rezistente la zgârieturi și șocuri, mulțumită stratului de nitrat de titan. O altă dotare utilă este zona unde elevul iși poate scrie numele pentru a evita pierderea foarfecelor, iar fața zâmbitoare griffix® îi arată dacă ține corect foarfeca. Astfel, tăiatul devine ușor și pentru cei mai mici.

Foarfecele școlare griffix® sunt parte a sistemului de învățare a scrisului griffix® de la Pelikan, care a fost dezvoltat în colaborare cu oameni de știință și educatori, special pentru copii. Ca și celelalte produse griffix®, ele sunt disponibile în modele diferite atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci. Acestea sunt recomandate de educatori și învățători care le laudă calitatea, rezistența și contribuția la dezvoltarea copiilor. 

25 de ani garanție!
Condiții de acordare a garanției pentru foarfecele griffix®

Vă rugăm să accesați următorul link pentru a afla condiții de acordare a garanției pentru foarfecele griffix®.